Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tanácsokat tudtak arra, ha most hagytak el?
Barátnőm elhagyott több mint 3,5 év után..szinte mindenről Ő jut eszembe, és mindig rám törnek a szép emlékek, és úgy érzem, hogy pillanatok alatt széttépik a szívemet, és nagyon cefetül érzem magamat. Aludni sem tudok már napok óta, csak forgolódok össze vissza. Tudtok valamit tanácsolni, hogy mit tegyek, hogy ne legyek ilyen fonnyadt?
Előre is köszönöm a segítséget!
Én elsősorban azt tanácsolnám, hogy menj el valamit sportolni (egyedül), én például a biciklizést javasolnám, és közben gondolkodj picit, ha szomorúnak, vagy mérgesnek érzed magad, akkor lassabban, vagy gyorsabban haladj, és picit meg fog nyugtatni. Amúgy szerintem keress valami ÚJ hobbit, és pár új havert. De vigyázz, nehogy rossz hatással legyenek rád.
Semmiképp se kezdj el inni!!
R.
Köszönöm a tippeket!
24 éves vagyok. Sportolok...kondizni szoktam, de sajnos étvágyam nincs, így erőm sincs edzeni. Kb 3 nap alatt ettem meg annyi kaját, mint máskor 1 nap alatt. Érzem, hogy ez így nagyon nem jó, de sajnos ötletem sincs, hogy mit kéne tennem, hogy jobb legyen.
Amúgy nem szoktam inni, nem is cigizek, nem drogozok..ezeknek nem látom sok értelmét. Meg ha bepiálnék, utána másnapos lennék...szóval nem sokat segítene, csak még szarabbul lennék.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!