Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szolidabb életstílusú nőnek semmi esélye párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag csak neten tudok ismerkedni.2013. márc. 13. 17:33
31/38 A kérdező kommentje:
Szinte mindenki messze él vagy buta vagy más az értékrendünk. Netes társkeresők erőltetettek, az, hogy most na mi ismerkedjünk. Unalmas 3-4 év után mindig mindenkinek külön elmondani mindent.
Nincsenek barátaim, egyedül járok mindenhova. De szerintem ez nem kellene, hogy befolyásoljon, mert akit érdeklek az jobban odajön ha egyedül vagyok, mint barátnővel trécselek.
2013. márc. 13. 18:54
32/38 anonim válasza:
emiatt sem lennél jó tartós kapcsolatra. ha nincsenek barátnőid akkor mindig a pasid nyakán lógnál, ami kb néhány hét után iszonyat idegesítő
33/38 anonim válasza:
Barátaid sincsenek...ez azért nem normális.
Miért nem próbálsz változtatni?
34/38 anonim válasza:
hhogy nincsenek barátaid?abszolut? egy se?
nekem sincs sok, de ez kicsit fura.
elhiszem, hogy a net nem a legjobb, én is probáltam, gyorsan fel is adtam.
suliba jársz vagy dolgozol?
35/38 A kérdező kommentje:
Nincsenek. Egyedül is jól elvagyok. Arra várok, hogy olyat találjak akivel természetesen kialakul a barátság vagy szerelem. Manapság a körülmények sem engednék, hogy egymáson lógjunk. Sok a tanulnivaló vagy a munka. Mindenkinek van saját dolga.
2013. márc. 13. 20:48
36/38 anonim válasza:
Dolga mindenkinek van...az ember társas lény.
37/38 anonim válasza:
ismerős helyzet :/ én is kellemetlenül érezném magam, ha egyedül mennék el, és inkább akkor nem is megyek, de lassan már el kell így is..
38/38 A kérdező kommentje:
36-os, pont ezért írtam ki a kérdést, mert szeretnék barátot esetleg barátokat.
2013. márc. 14. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!