Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szolidabb életstílusú nőnek semmi esélye párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag csak neten tudok ismerkedni.2013. márc. 13. 17:33
23/38 anonim válasza:
csak sajnáltatni akarja magát a kedves kérdező
24/38 A kérdező kommentje:
Hova, kivel járnék el? Mit csináljak órákat egy kávézóba ha úgysem jönnek oda hozzám?
Akarja a halál, csak kiba.szottul el vagyok keseredve amiért soha senki nem szeretett barátnőjeként és valszeg nem is fog!
2013. márc. 13. 18:23
25/38 anonim válasza:
nem hiszem hogy ezt mind komolyan gondolod, akkor most szorgosan írogatnád a privátokat, és reménykednél
26/38 anonim válasza:
Nemár, legalább hárman felajánlkoztunk már neked, ne légy ennyire depis. :)
27/38 A kérdező kommentje:
Írogatom a priviket, de mindenki messze él.
2013. márc. 13. 18:43
28/38 A kérdező kommentje:
Győr lenne a nyerő város, vagy Veszprém, Ajka... stb.
2013. márc. 13. 18:43
29/38 A kérdező kommentje:
Vonaton azért sírtam el magam, mert egy srác a barátnőjének azt mondta, hogy szereti.
2013. márc. 13. 18:46
30/38 anonim válasza:
egyuttérzek veled, én is így vagyok.
de ennyire nem szabad belebetegedni, hogy elsírod magad egy pár láttán.
a netes ismerkedés miért nem jó?
vagy barátaid vannak? azokkal eljárni ide oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!