Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szolidabb életstílusú nőnek semmi esélye párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag csak neten tudok ismerkedni.2013. márc. 13. 17:33
11/38 anonim válasza:
Én ugyanez vagyok kb férfiban, és ha nem is lehetetlen amit mondasz de nem könnyű. 23/F
12/38 A kérdező kommentje:
Nem attól lesz valaki jófiú, hogy másokat hibáztat és megkeseredett.
2013. márc. 13. 17:43
13/38 anonim válasza:
Én 23 vagyok, kérdező, ha van kedved írhatsz privit és beszélgethetünk erről. Fél éve keresgélek, de nem találom én sem a párom.
14/38 anonim válasza:
Nekem pont az ilyen stílusú csajok jönnek be. Mondjuk még nekem sem volt kapcsolatom...
15/38 anonim válasza:
"Nem attól lesz valaki jófiú, hogy másokat hibáztat és megkeseredett."
Miért lenne megkeseredett valaki attól, hogy nem puffogtat folyamatosan idétlen poénokat, és nem issza le magát minden héten egy "fullos partyban"?
16/38 anonim válasza:
én is ezt kérdezem. amiket írtál, hogy hova jársz, azon kívül még hol lehetne ismerkedni? színház vagy mozi? de az meg elég drága lenne...
20/L
17/38 A kérdező kommentje:
Nem ezek alapján írtam ezt.
2013. márc. 13. 17:52
18/38 anonim válasza:
Nem tudom mit jelent neked pontosan a "szolidabb", de én csakis szolidabb nőkkel tudok elképzelni hosszútávú kapcsolatot. Mondjuk azért nem csak ez a fontos.
19/38 A kérdező kommentje:
Persze, sok minden számít még.
2013. márc. 13. 18:05
20/38 A kérdező kommentje:
Soha nem lesz párkapcsolatom... :,(
2013. márc. 13. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!