Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha betegek vagytok meglátogat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha betegek vagytok meglátogat a párotok?

Figyelt kérdés
nagyon beteg vagyok, és mivel kollégista tök egyedül is. A szomszédomat ugyan meg tudtam kérni h menjen el nekem boltba, de senki nem fog nekem megfőzni. A barátom fél órára lakik. nagyon jól esne ha meglátogatna ,segítene nekem. De igaz h talán megfertőzném..szerintetek lehet ilyenre kérni vkit? rettenetesen magányos vagyok és nagyon rossz ez így betegen h mindent magamnak kell csinálni
2013. márc. 13. 16:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mikor a barátnőm beteg volt, ugyanúgy mentem hozzá, csak megvettem azokat a dolgokat, amiket tudom, hogy betegen meg tud enni, inni.

El nem tudom képzelni, hogy betegség miatt távol maradjak tőle.

Szerintem akit külön meg kell kérni, hogy ilyenkor is menjen hozzád, az hosszútávon nem sok jót sejtet...

2013. márc. 13. 20:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Jaj, hagyjuk már azt a h..lye levest! Azt sem tudjuk, milyen betegsége van a kérdezőnek, mennyire mozog nehezen!

Kérdező, ha tényleg olyan bajod van, hogy nem nagyon járkálhatsz, akkor nyugodtan kérd meg a barátodat (vagy bárkit, akit tudsz), hogy menjen el neked bevásárolni, meg segítsen összeütni valami kaját!

Érthető, hogy jólesne, ha a párod benézne hozzád, de még mindig azt mondom, hogy ha akarna menni, akkor azt magától is felajánlaná. Esetleg felhívhatod, hogy hiányzik, meg hogy mennyire sz..rul vagy, hátha akkor leesik neki a tantusz.

Mondjuk nem tudom és nem is kérdezem meg, mert semmi közöm hozzá, hogy valami fertőző betegséged van-e, mert ha az, akkor még talán valamennyire érthető (mondjuk ha tudja, hogy segítségre szorulnál akkor nem annyira), hogy nem akarja elkapni. De ha nem, akkor meg tényleg nem értem, hogy miért nem tud legalább egy fél órára, órára benézni hozzád.

2013. márc. 13. 20:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha én beteg vagyok, akkor ne pesztráljon engem senki. Ha fertőző vagyok akkor meg pláne ne, ha meg a pasim/családom/közeli ismerőseim nem betegek akkor meg igenis tartsák távol magukat tőlem. Nem akarok senkit sem megfertőzni az önzőségem miatt. Én baromira utálom, ha betegen jönnek hozzám látogatóba, prüszkölnek, köhögnek meg miegymás. Nem, ha valaki beteg, maradjon az ágyába és kúrálja ki magát, ne pedig menjen és adja át mindenkinek, ez a tipikus ha megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is mentalitás.

Gondolom kedves kérdező annyira nem lehetsz beteg, hogy ne tudd ellátni magadat, máskülönben nem koliból írogatnál, hanem kórházban lennél...vagy már otthon! Vagy voltál már orvosnál? Gondolom nem... úgyhogy szedd össze kicsit már magadat... Meg te most mivel lennél előrébb, ha a pasid melletted lenne és megfertőződne, majd mire te meggyógyulsz ő beteg lesz és ping-pongozhattok majd így egy fél évig! Ez mire jó? Hm?

2013. márc. 13. 22:05
 14/15 A kérdező kommentje:
kollégiumban lakom, külföldön, nem tudok hazamenni. Voltam orvosnál, de azóta csak romlott az állapotom, Holnap vissza fogok menni h nézzék meg, mert ez embertelen....
2013. márc. 13. 22:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Mikor én voltam "embertelenül" beteg, a fejemből kinézni is fájt, nemhogy netezni.

Ezzel nem akarlak bántani, csak ezerszer rosszabb is lehetne, amikor csak fetrengsz és bőgsz, mert nem tudsz mit csinálni.

Ha fertőző, akkor meg pláne nem kellene ilyet kérned. Magányos vagy... gondolj bele, van, akinek senkije nincs, teljesen egyedül van, és mégsem pusztul bele.

2013. márc. 14. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!