Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzóak a "rosszfiúk", amikor abból legtöbbször csak sírás lesz?
Azt vettem észre, hogy nagyon sok nő belemegy egy olyan kapcsolatba, azért mert az a fiú "rosszfiú". És ez nem a külsőről szól, mert ismertem elég csúnya alacsony fiút, akire tapadtak a nők, mert volt egy olyan kis csibészség, nagyszájúság benne, ami miatt a nők rátapadtak, és nem érdekli őket, ha már ilyen típusú fiú, esetleg átverte, hazudott neki stb, negyedszerre is ilyen típusú pasit választanak. Ezek a nők nem tudnak gondolkodni?
Valóban egy csendes kedves, aranyos fiú, kevés nőnek kell, mert unalmas?
Az a baj, hogy teljesen megfordult a világ.
A fiatalok egy sémára vesznek mindent, tehát ha valaki elkezd valamit, akkor a többi folytatja. Ez egy hülye megszokás. Sok lány tudatlan és naiv, röviden így jellemezném. Nincsenek még felnőve.
Rengetek olyan nő/lány van aki nem ezeket szereti hidd el.
Egy csendesebb nem folyton bulizós, nem a középpontban lévő emberben több érték van. Sokan ezt nem tudják.
én 1x beleszerettem egy olyan srácba,aki piált,cigizett és nagyszájú volt és ez mind nem is tetszett addig,amíg meg nem mutatta a másik arcát,ami kedves,aranyos,figyelmes. S,csak jobban kell megismerni az embert nem elítélni...attól,hogy vannak rossz szokásai még nem jelenti azt,hogy belül is rossz. "rosszfiú". S,inkább járok 1ilyennel,mint azzal akinek 1év kell ahhoz,hogy egyátalán leszólítson.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!