Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy nála jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nála jön elő a leggyakrabban?

Figyelt kérdés

Fél éve már, hogy mindenen ok nélkül elkezdek sírni. Na jó, nem mindenen, de váratlanul törnek rám ezek a "sírásrohamok", minden ok nélkül. De a legfurcsább, hogy mindig mikor együtt vagyok a barátommal, akkor jön elő a legtöbbször.

Köztünk semmi konfliktus nincs, megbízunk egymásban, szeretjük egymást, de őt is aggasztja ez a dolog. El akar küldeni pszichológushoz, de nem akarok elmenni, mert félek, úgy kezelne, mint a rongyát.

2013. febr. 12. 21:16
 1/4 anonim ***** válasza:
menj el pszichológushoz, ha úgy kezel, mint a rongyát, akkor nem mész el többet. ennyi.
2013. febr. 12. 21:19
 2/4 A kérdező kommentje:
És ha nem mennék, akkor azzal minden meg lenne oldva?
2013. febr. 12. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Pont azért sírsz a barátod előtt, mert benne megbízol. Rengeteg régi feszültség lehet benned, amik nem tudatosulnak, de utat törnek maguknak, mert neked sem jó ez az állapot. Akkor jönnek ki, amikor biztonságban érzed magad, akkor mersz sírni. Pszichológus kell ahhoz, hogy feltárd ezeket a régebbi, már elfeledett eseményeket, amik kiváltják.

Amikor összejöttem a barátommal, hónapokig rettenetes volt. Ha a közelében voltam, sírógörcsök, pánikrohamok jöttek rám, elég sok idő volt, mire elmúltak. Viszont én tisztában voltam a lelki problémáimmal, és átláttam a folyamatot, azt is tudtam, hogy vége lesz és hogy körülbelül mikor.

2013. febr. 23. 18:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kedves Utolsó:)
2013. febr. 23. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!