Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kezdeményezhetnék nála?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdeményezhetnék nála?

Figyelt kérdés
van a sulimban egy tanár, akinek 100%, hogy tetszem. voltak már olyan pillanataink, amiből ezt leszűrtem. eléggé érett gondolkodású vagyok, szerintem tökéletesen eltudnánk együtt lenni, még ha ezt titokban is kellene. lehet, sőt biztosan mindenki nekem fog támadni, hogy hülye vagyok. komoly válaszokat várnék!
2013. jan. 25. 16:40
 1/7 Pretty Ballerina ***** válasza:
72%
Ha érett gondolkodású lennél, nem lenne szükséged rá, hogy itt kérdezősködj ilyenekről. :D
2013. jan. 25. 16:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Miután kijártad az iskolát. :D

Ezért kirúghatják.

2013. jan. 25. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez a kapcsolat felejtős. Várd meg míg végzel, és utána kezdj neki a közeledésnek. Nekem is volt olyan osztálytársam akinek nagyon bejött a matektanár, és ez fordítva is igaz volt. Megvárták az érettségit, a lány egy évre elment külföldre, és mikor visszajött utána jöttek össze. Azóta már jegyben járnak. 8 éve érettségiztünk, tehát 7 éve vannak együtt. Ahogy látom rajtuk megérte várni. Ha a suliban összejönnek abból csak a botrány lett volna. Szóval szerintem addig várj.
2013. jan. 25. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:

A komoly válasz az, hogy hülye vagy. "Helló, ki szeretnék rabolni egy bankot! Hogyan kell csinálni? Komoly válaszokat kérek!"

Az itteni válaszok a te esetedre is pontosan érvényesek, különösen azok, amelyek arról beszélnek, hogy milyen egy gerinctelen alak vagy, ha nem törődsz azzal, hogy amit akarsz az törvénytelen, és tönkreteheted a tanár életét. Aki állítólag tetszik.

Ha tetszik, békén hagyod. EZ komoly válasz.

2013. jan. 25. 17:18
 5/7 anonim ***** válasza:
2013. jan. 25. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:

1: El tudnank egyutt lenni, es nem eltudnank. miert? mert az ige az ellenni, nem pedig az eltudni.

2: Tanarokkal nem kezdunk.

2013. jan. 25. 17:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem vall érett gondolkodásra a kérdés, amúgy is csak mentségként említed a korkülönbség miatt. "Eltudnánk együtt lenni" te komolyan azt hiszed egy párkapcsolat ebből áll? Jesszus kislány akkor nem hogy érett gondolkodású nem vagy hanem analfabéta a szerelem terén. Szerintem csak imponál neked hogy tetszel neki (?) és mindenfélét összeképzelsz róla, ismered egyáltalán mint embert? Meg mégis mit akrsz, a nyakára ülni, eltartatni magad, vagy titkos szerető lenni?

A tanárnak van családja? (kicsit megbonyolítja a helyzetet)

Az hogy tetszel neki (lehet csak beképzeled) még nem azt jelenti, hogy kezdene is veled, amiért ki is rúgnák ha kiderül. Ez egy komoly válasz volt, ha érett gondolkodású vagy akkor számolsz a következményekkel, több variációval is. nem véletlen hogy ez a fajta kapcsolat tilos, de ha össze is jöttök, gondolod a szexnél többre is kellenél?

2013. jan. 25. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!