Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vonzóak a "rosszfiúk",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzóak a "rosszfiúk", amikor abból legtöbbször csak sírás lesz?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy nagyon sok nő belemegy egy olyan kapcsolatba, azért mert az a fiú "rosszfiú". És ez nem a külsőről szól, mert ismertem elég csúnya alacsony fiút, akire tapadtak a nők, mert volt egy olyan kis csibészség, nagyszájúság benne, ami miatt a nők rátapadtak, és nem érdekli őket, ha már ilyen típusú fiú, esetleg átverte, hazudott neki stb, negyedszerre is ilyen típusú pasit választanak. Ezek a nők nem tudnak gondolkodni?

Valóban egy csendes kedves, aranyos fiú, kevés nőnek kell, mert unalmas?

2013. márc. 13. 16:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Az még hagyján hogy az vonzó nekik, de ráadásul arról papolnak hogy nekik a kedves, aranyos, vicces pasik jönnek be.
2013. márc. 13. 16:35
 2/12 anonim ***** válasza:
Jók ezek..pár hétig..élni velük nem lehet...de nem is kell..buta libák.
2013. márc. 13. 16:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez az egész "rosszfiú-jófiú" dolog egy mesterségesen generált hülyeség. Attól mert valaki nagyszájú és határozott, még nem lesz rosszfiú és attól, hogy valaki nem mer megszólalni egy lány közelében még nem lesz jófiú.
2013. márc. 13. 16:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Szeretném hangsúlyozni hogy ez a kérdés nem a külsőről szól!!!!
2013. márc. 13. 16:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszolónak teljesen igaza van!!!!!!!!!!
2013. márc. 13. 16:38
 6/12 A kérdező kommentje:
3-nak nem is az olyan pasikra gondolok, akik határozottak, meg nagyszájúak, ismerek ilyen több ilyen pasit, akik nagyon jók a párjukhoz, itt az olyan típusú pasikra gondolok "rosszfiúk" alatt, akik megcsalják a párjukat, meg több csajt hülyítenek stb és ezekre mennek a nők.
2013. márc. 13. 16:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Mindenki a hozzávalót választja, én "jókislány" vagyok belül, kívül meg egész más, de a külső számomra nem érdekes, engem csak a jófiúk vonzanak, mert velük tudok beszélgetni, akár unalmas hétköznapi dolgokról is, az mindegy de megértjük egymást. A menő rosszfiúkkal meg nem tudok mit kezdeni mert fogalmam sincs a "világukról". De nyilván egy nagyszájú "rosszlány" inkább a menőket választja mert ő azzal jön ki jobban.
2013. márc. 13. 16:46
 8/12 anonim ***** válasza:

"... mert volt egy olyan kis csibészség, nagyszájúság benne..." Ezzel most mi a baj? A férjem is ilyen, amúgy egy csodálatos ember, én vagyok a mindene, mindent megtesz értem, szeretjük, megértjük egymást.

Nem csak két szélsőség van, attól, hogy valaki kicsit vagányabb és ki meri nyitni a száját társaságban még nem feltétlenül rossz ember. Az igaz, hogy a csendesebb srácoknak nehezebb ismerkedni pont azért, mert sokszor meg sem mernek szólalni. De ettől még biztos hogy aki bátrabb, esetleg sikeresebb, az már rossz is egyben.

2013. márc. 13. 16:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha veszek egy “sotgánt“ és tömegmészárlást rendezek akkor insta rosszfiú leszek és tök király meg minden?
2013. márc. 13. 16:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a rossz fiúkat, de a csendes, visszahúzódó fiúkkal sem tudok mit kezdeni. Szerintem a legtöbb lány olyan fiúra vágyik akiben van élet, megnevettet, játékos, nem olyan, mint egy darab fa, akinek abból állnak a randik, hogy ülünk és beszélgetünk, ülünk és teázunk, ülünk egymás mellett csendben és nézzük a parkot...ez unalmas.
2013. márc. 13. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!