Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csókoljam meg? Illetve, hogyan teremtsek megfelelő légkört, hogy ne érje váratlanul? (ne értsétek félre tudok csókolni engem a szituáció érdekel)
Van egy lány akivel igaz még nem járunk de ugyanúgy érzünk egymás iránt. És egyszer már megpróbáltam megcsókolni csak elkapkodtam és megleptem vele. :\
Szóval ha kettesben vagyunk, mivel teremtsek megfelelő légkört vagy miket csináljak, hogy leszűrje mi a helyzet és ne érje váratlanul? Szóval ezt nem szeretném elszúrni. Esetleg ha megvolt akkor utána normálisan folytassuk a bezsélgetést mintha misem történt volna vagy esetleg lehet mégeggy?:)
én 17\f ő 15\l
hát tervezd úgy az egészet h kettesbe legyetek. és nagyon egyszerü..legyél őszinte..mond el neki hogy mi a helyzet legyél közbe hozzá közel..de ne olyan közel h levegőt se kapjon.a végén azt mondhatod lezárásképen h "szeretlek" és ezután csókold meg,gyengéden:) ha visszacsókol örülhetsz,ha nem..sebaj..legalább megpróbáltad.Én ezt tenném.
F21
Értem köszi. :)
Azt, hogy közel legyek hozzá miylen értelembe?Pl sétrálunk vagy náluk esetleg nálunk vagyunk a szobánkba 2esben és átkarolva ülünk?vagy fekszünk?
Hogy, hogy őszinte?Mondjam neki, hogy "most akkor megcsókollak"?Vagy "megcsókolhatlak?"?
Esetleg kezdésnek egy szájrapuszi és aztán a csók? :)
oké.. szerintem egy elköszönésnél csokold meg, ahol nyilván ketten vagytok...
valahogy fordulj vele szembe, és nézz sokáig a szemébe.. ebböl teljesen tiszta lesz neki hogy mi fog történni.. ha hátrál, vagy gyorsan elköszön, akkor még várj ezzel a dologgal (bár nehiszem h hátrálni fog, ha ugyanugy éreztek...)
20//L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!