Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Megütött a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megütött a párom, hülye voltam, most pedig félek.

Figyelt kérdés
Párommal 2 éve vagyunk együtt, külföldön élünk. A 2 év eléggé stresszes volt, most sem jobb....nemrég elköltözhettünk. végre csak mi ketten lakunk egy lakásban. Azt hittem majd megváltozik, felnő, lesz munkája. Igen, én dolgozom épp, az én fizetésemből élünk, nem túl fényesen....és nekem vannak elmaradt csekkjeim, nem neki. Kb egy hete mondtam neki, hogy ez nem megy nekem, szakítsunk, úgy érzem jobb lenne, nem működik ez a kapcsolat. Ebből a kijelentésből 1,5 napi sértegetés lett: hogy majd nem magyarnak szülöm meg a "fattyamat" mert úgyis összejövök egy itteni férfival, hazaáruló k@va vagyok, ilyen k@va olyan fasz....kb minden, amivel egy nőt sértegetni lehet. Nincs más az életemben, egyszerűen ez a kapcsolat nem tesz boldoggá. Mondtam neki, hogy hagyja abba a sértegetést, vagy azonnal menjen el (családja is itt él ebben a városban, tehát nem az utcára raknám). Nem ment el, nem hagyta abba, borzasztóan feldühjtett, odamentem és adni akartam egy pofont...de alig bírtam hozzáérni, mert maga elé kapta a kezét, és ő adott egy pofont nekem. Nem estem el, de azért fájt egy olyan embertől, aki 30 kilóval több és igen erős testalkatú. Most együtt vagyunk, és egy barom vagyok. Van egy közös kutyánk....mintha a gyerekem lenne. De már félek szakítani.....mi van ha megint feldühödik? Korábban volt, ha veszekedtünk, hogy odavágott a falra a fejem mellé, vagy felém hajított valamit.....félek, ha szakítok vele, eljön a munkahelyemre balhézni, vagy megvár este, amikor végzek. Nem mernék itt maradni ebben a lakásban sem.
2013. márc. 12. 22:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"30kiló fölénnyel nemtől függetlenül nem kéne verekedni."

Azért elő-előfordul az is mikor a hiperdagadt feleég veri el sodrófával a nyüzüge férjét, mert fél órával később jött haza mint mákor és nem jó márkájú lisztet vett...

2013. márc. 12. 23:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Nemtől függetlenül, aki erő-és/vagy súlyfölényben van, az ne éljen vele vissza.
2013. márc. 12. 23:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Szökj el és jelentsd fel.
2013. márc. 12. 23:21
 14/15 anonim ***** válasza:
tedd ki,költözz el,lépjél még most mielőtt nagyobb bajod lesz
2013. márc. 12. 23:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Mar reg ott kellett volna hagyni.

Ha Angliaban laksz, itt bortonbe kerul konnyen az eroszakert, ne felj!

2013. márc. 14. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!