Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért von kérdőre hogy hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért von kérdőre hogy hol voltam ha nem számítok neki?

Figyelt kérdés
A pasim újabban úgy vettem észre hogy nem foglalkozik velem annyit amennyit kellene. Alig találkozunk, és tegnap is úgy volt hogy találkozunk, de még csak nem is írt. Ma összefutottam vele melóból hazafelé és számonkérte hogy miért még csak most jövök haza, mikor a munkaidőm már rég lejárt? Ez most féltékenykedés lenne? És minek ha őt meg nem is érdeklem?
2013. márc. 4. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt minnel hamarabb beszeljetek meg ha nm akarod elvesziteni!
2013. márc. 4. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten számítasz neki, de az is lehet, hogy csak csak azért van ez, mert úgy gondolja, hogy már nem érdekled, és úgy érzi, hogy ami az övé volt, az már többé másé nem lehet... ezért akar folyton felügyelni, és ezért kérdezősködik, de lehet, hogy szeret, és kérdezősködik, mert féltékeny. :)
2013. márc. 4. 19:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát.. mindig azzal jön hogy számítok neki meg ilyenek, de a találkozűsok mennyiségével van problémám... meg akarom vele beszélni, de úgyis azt fogja válaszolni, hogy nicns semmi baj.. csak én mindig rosszra gondolok... de akkor mi az, hogy tegnap este találkoznunk kellett volna és még csak nem is írt azóta? ezt én nem értem... :(
2013. márc. 4. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!