Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig akkor találkozok vele amikor nem számítok rá?
Figyelt kérdés
Az egyetemen megismertem egy srácot,kéthetente közös neveléslélektan óráink voltak,én nem is vettem figyelembe mivel akkor párkapcsolatban éltem.De észrevettem,h elég gyakran nézett engem,meg vizsgán is mellém ült,sőt volt,h rám köszönt csak úgy ha találkoztunk az utcán.Időközben befejeztük az egyetemet,és a ballagásom napján derült ki,h a mellettünk lévő panelben lakik....és hát hadd ne mondjam,h utánna mindig lestem,mikor ki jön,megy az udvarban persze semmi.Aztán egy reggel 9kor láttam a céges autójukkal,aztán mindig 9 fele lenn sétáltattam a kutyámat, persze,h nem találkoztam vele többet....bosszantó tudom egy kicsit gyerekes dolognak tűnik,de egy hosszú kapcsolat után ő az egyetlen aki felkeltette az érdeklődésemet főleg úgy,h működik a kémia ,szóval az mind Murphy műve lehet?!vagy csak a sorsé...2012. dec. 21. 13:18
1/5 anonim válasza:
mire nem jó a neveléslélektan...
2/5 A kérdező kommentje:
Elnézést,h ilyen hosszúra nyúlt,csak ez is egy miért a sok közül,csak normális válaszokat várok...
2012. dec. 21. 13:23
3/5 anonim válasza:
Van ilyen, pont ugyanígy vagyok egy sráccal szintén az egyetemről. Ő is iszonyúan kiszámíthatatlan. Néha csak úgy eltűnik, aztán megjelenik. Néha tele van önbizalommal, máskor meg egykedvű...Még nem ismerem annyira, de azt már érzem rajta, h nagyon mélyé rzésű és sebezhető fiú, de mindemellett nagyon titokzatos, és azt hiszem tudja, mit akar. Nahyo édi.
4/5 A kérdező kommentje:
Ugye ugye azok az egyetemi évek.....!na szóval az a baj,h időközben neki még barátnője is lett,szóval le vagyok törve,csak ilyenkor mikor véletlenül előbukkan,mindig arra gondolok, mi lett volna,ha mondjuk többet járok abba a közösségbe amibe általában mindenki az egyetemen,csak akkor nekem még volt barátom, és hát nem igazán éltem olyan nagy bulizós társasági életet,mint az egyetemisták....mondjuk nem is bántam meg csak ebből a szempontból inkább.
2012. dec. 21. 13:39
5/5 anonim válasza:
ne idegeskedj ezen, árt a szépségnek :D, komolyan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!