Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Szeretem, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Szeretem, de nem szabadna!

Figyelt kérdés

Barátommal együtt vagyunk egy év, és három hónapja.Az első két hónapban nagyon beleszerettem mert olyannak ismertem meg, hogy nincs is nála rendesebb fiú! De mostanában mióta együtt vagyunk már egy éve, azóta teljesen megváltozott! Mindenért megsértődhet..és van egy dolog ami nagy baj.. :(

Megütött!!! egyszer a buliban azért mert a barátnőmmel táncoltam és nem vele foglalkoztam! Nagyon fájt, de megbocsájtottam mert nem bírtam ott hagyni! Azóta eltelt pár hónap és újra megtette.. kis dologért! És akárhányszor ideges, mindennek lenéz! A külsőmmel..a belsőmmel mindennel! :( De utána mindíg nagyon megbánja és könyörög hogy többet nem teszi és hogy megváltozik! De félek hogy nemfog.. :( Mit tehetnék? mert bennem van az érzés hogy nem szabadna vele lennem, de szeretem őt nagyon! ő az első fiú az életemben! :( Segítsetek mit tehetnék! vagy hogyan változtassak.. :( 18/L

2013. márc. 10. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:
nem kérdés, hagyd el
2013. márc. 10. 18:01
 2/10 A kérdező kommentje:
de szeretem őt! és nem bírnám ki, hogy elveszítsem :(
2013. márc. 10. 18:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Fordulj szakemberhez, mert itt komolyabb dologról van szó. Ha most nem lépsz, nem kérsz segítséget, belőled lesz majd a családon belüli erőszak tipikus példája.
2013. márc. 10. 18:04
 4/10 anonim válasza:
Nem kellet volna azért berágnia rád mert nem vele foglalkoztál, de az ,hogy me is ütött!!!És nem is egyszer!! Szerintem hagyd el és keress egy olyan fiút aki több tiszteletet ad neked.
2013. márc. 10. 18:04
 5/10 anonim válasza:
4. vagyok. igen szereted őt, viszont mivel megütött nem is egyszer(!!!!) ezért szerintem ő nem szeret téged igazán
2013. márc. 10. 18:05
 6/10 A kérdező kommentje:
én is pont ettől félek, hogy mi lesz ha majd összeköltözünk és ideges lessz.. akkor megöl? de annyira buta vagyok, mert hiába hogy tudom hogy nem szabadna vele lennem, de nem tudom otthagyni.. mert ő is utána megbánja nagyon .. meg annyira megszoktam magam mellett hogy nem bírnám ki már nélküle.. ahhoz ki kellene szeretnem belőle! de hogyan? :(
2013. márc. 10. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem igazán tudom értelmezni ezt a privátban érkezett üzenetet. Elmagyaráznád?

"itt minden csajnak szőrös szűz férfi kell?vagy hazudtok vagy luzer csajok vagytok. :D

most vagy kamuztok vagy télleg ekkora kocka csajok vannak itt...

a valóságba pont hogy nem menő ha nemvolt még nőd,ahogy azse menő ha mamut vagy,nekem általánosba meg középiskolába volt pár szőrszál az államon azt már azér fikáztak.

meg abizti itt minden csajnak 5 centis fa.sz kel....

meg abizti keresitek a nagy őt...de azt lehet ugyis hogy összejössz egy csajjal azt ha neműködik szakitottok,nemkötelező magányosan rejszolni ti luzerek. :D"

2013. márc. 10. 18:11
 8/10 A kérdező kommentje:
én nem küldtem ezt!!! nekem is küldte valaki!!!
2013. márc. 10. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Első szerelem, azt hiszed ez a tökéletes és nagyon szereted és ettől jobban nem is tudod... de egyértelmű, hogy a srác egy agresszív állat. Nekem is voltak olyanok, hogy mérges voltam a barátnőmre, volt, hogy kicsit kiabáltam vele, de megütni soha nem tudnék egy nőt sem, pláne nem a barátnőmet.

Hagyd ott az illetőt, mert ettől csak rosszabb lesz. Hidd el, el fog múlni, találsz majd mást. Még nagyon fiatal vagy, bőven lesz még az életedben ettől jobb.

És ne feledd: sokkal jobb egyedül, nyugalomban lenni, mint rettegni egy nem működő kapcsolatban!

Az ilyen férgek, akik megütik a barátnőjüket nem érdemelnek maguk mellé SENKIT!

2013. márc. 10. 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:
18 évesen már átélted ezt a traumát! Igen szereted de megéri neked hogy agyon verjen? Az ilyen soha nem fog megváltozni! Hagyd el és kérj a családodtól támogatást!
2013. márc. 11. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!