Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki igazán megbánt és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki igazán megbánt és megtudjuk neki bocsájtani, akkor nem is szeretjük igazán?

Figyelt kérdés

A volt párom ma azt írta,hogy nem is szerettem igazán,mert akit igazán szeretünk annak sosem tudjuk azt megbocsájtani ha megbánt!

Vajon igaz ez?

Vagy csak én vagyok olyan bolond,hogy azt hiszem,hogy akit igazán szeretünk annak bármit képesek vagyunk megbocsájtani?

2013. márc. 12. 21:27
1 2
 11/16 anonim válasza:

8ik a 6ik vagyok és a számból vetted ki a szót.Ilyenkor tényleg a bizalom számít és most arra törekszünk, hogy az olyan legyen mint az eset előtt.

Kedves kérdező neked milyen problémád van, hogy ezt megkérdezted, ha nem publikus megírhatod üzibe is ha gondolod.

2013. márc. 12. 21:39
 12/16 A kérdező kommentje:
Írtam privátot!
2013. márc. 12. 21:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Hogy Ti mennyit tudtok írni a hülyeségről!
2013. márc. 12. 21:50
 14/16 A kérdező kommentje:
13-mas nagyon lelki szegény lehetsz ha neked ez hülyeség!Csak sajnálni tudlak!
2013. márc. 12. 21:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem is megírhatod 8ik vagyok, elmondom a véleményem de a döntés a te kezedben van.

Én mondjuk pont a megcsalás az amit, nagyon nagyon nagyon nehezen tudok megbocsájtani, hiszen az azt jelentené, hogy én nem voltam neked elég jó, és csak azért vagy velem, mert "biztonságban" érzed magad.

2013. márc. 12. 21:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Ment a privi!
2013. márc. 12. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!