Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy érti? Miket kéne tennem?
Figyelt kérdés
A minap a barátnőm írt nekem egy üzenetet. Már 2 hónapja vagyunk együtt szóval nem írom le az előzményeket.
Ezt írta "Nézd kicsim nekem olyan férfi kell aki keményen bánik velem, aki el tudja fogadni a sok hülyeségem, aki megért, aki néha le ül velem beszélni hogy mi jó és mi nem jó, és nekem olyan szerelem kell, hogy mind a kettőnk harcoljon a másikért, hogy legyen romantikus napunk is, hogy lehessünk a haverokkal meg együtt is ,hogy folyton kívánjuk egymást, hogy az ágyban határozott és kemény legyen de néha lágy és aranyos legyen."
Én tudnék ilyen lenni de nem ez a legjobb oldalam.
2013. márc. 12. 17:03
1/10 anonim válasza:
Nem vagy az esete, álarc meg felesleges.
2/10 anonim válasza:
Röviden: neki valaki más kell.
3/10 anonim válasza:
ez azt jelenti,hogy a csajod nem elégedett veled,vagy nem elégíted ki maximálisan,ezért frusztrált,és picsog.
elég fiatalok vagytok még,ugye?
4/10 A kérdező kommentje:
Mindketten 17 évesek vagyunk
2013. márc. 12. 17:13
5/10 A kérdező kommentje:
És hogy viselkedjek vele? Vagy hogy érti hogy "kemény" legyek vele?
2013. márc. 12. 17:14
7/10 anonim válasza:
ja,vagy fenekeld el,vagy legyél kicsit leszarós,úgy látszik a mai csajoknak ez kell,pf
8/10 A kérdező kommentje:
Ez menni fog:) pedig én nem ez a "fajta" fiú vagyok hanem inkább a gyengédebbik, törődőbb.
2013. márc. 12. 17:17
9/10 anonim válasza:
Legyél férfiasabb, szorítsd háttérbe az érzelmeket.
10/10 mia. válasza:
Mást keres int amilyen Te vagy,lehet már ki is nézte ki az!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!