Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miket kell tennem?

Miket kell tennem?

Figyelt kérdés
Most szeretnék kutyát venni, és nem tudom mi vele a teendő. Hol tudom beszerezni, milyen oltásokat kell adni neki, mikor kell állatorvoshoz vinni, chippel mi a helyzet..stb.
2012. júl. 20. 18:05
 1/4 anonim ***** válasza:

kutyát sok helyről vehetsz!

oltások: 6hetesen parvo 8hetesen kombinált 10hetesen parvo ismétlő 12 hetesen kombinált ismétlő! 4hónaposan veszetség 5hónaposan kombinált 11hónaposan veszetség 12 hónaposan kombinált! utána évente kell ismétlő oltás! ez oltásonként kb. 5ezer ft! csipp is 5ezer körül van

2012. júl. 20. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Számolj azzal h rengetegbe fog kerülni :)
2012. júl. 20. 18:10
 3/4 VBeata81 ***** válasza:

[link]

[link]

Olvasgass, nézz utána mindennek. Vegyél pár kutyás könyvet is.

2012. júl. 20. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:
De ha normális helyről veszed, akkor 3-4oltását már megkapja, mert nem fogják eladni őket 6hetesen és chipelve is lesz. Meg az orvos úgyis mondja majd, hogy milyen oltásra kell vissza vinned és kb mikor. Tenyésztő, szaporító, menhely, utca, kutyát sok helyről lehet szerezni. Chip meg kötelező lenne minden kutyába, ami bármilyen úton (eladás, ajándékozás, örökbefogadás)gazdát cserél, valamint jövőre (ha jól tudom) minden 4 hónaposnál idősebb kutyát kötelező chipeztetni.
2012. júl. 20. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!