Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetne kulturáltan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne kulturáltan, leégés nélkül megkérni valakit arra, hogy legyünk "fuck buddy"-k?

Figyelt kérdés

Van egy régi ismerősöm, akihez iszonyúan vonzódom, de nem tudok elképzelni vele egy rendes párkapcsolatot, mert nem igazán illik össze a személyiségünk... Rendszeresen látjuk egymást, és néha van egy-egy eléggé személytelen beszélgetésünk, de nem igazán van bármiféle szikra vagy ilyesmi.

Szóval rendes járásra nem sok esélyt látok, de külsőre elég vonzó vagyok, és ahogy őt ismerem, el tudom képzelni, hogy belemenne egy ilyen laza, csak testi kapcsolatba.

Egy ilyen helyzetben hogy lehetne valahogy jelezni ezt neki, úgy, hogy ha esetleg elutasítaná, akkor se bélyegezzen meg miatta? Ráadásul azt sem tudom, hogy jelenleg van-e barátnője, mert ugye ha van, az még kellemetlenebbé tenné ezt a kérdést...

18/L

2013. márc. 11. 19:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Cica, lennék a dominád.
2013. márc. 11. 20:28
 12/15 anonim ***** válasza:

7-es válaszoló vagyok:

Teljesen igazad van s mi férfiak szeretjük az ilyen lányokat, bizony. De azért legyél azzal tisztában, hogy ez nem marad titokba soha. Még akkor sem ha megígéri neked a srác. S hiába te tudod - és most már mi is biztosak vagyunk benne - hogy te nem vagy ri.banc, csak azért mert benne lennél egy sráccal egy ilyen kapcsolatban. Azért a haverjai, akinek ezzel dicsekedhet másképp gondolhatják. Mondom, még akkor is ha ő teljesen egyetért veled. S ami könnyen jön nekem az lehet, arról leginkább azt hiszem, hogy másnak is. Főleg akkor hihetem ezt ha valaki - megbízható - meséli, hogy neki milyen könnyen jött.

2013. márc. 12. 15:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Meg hát!

F.

2013. márc. 12. 19:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérj meg engem!

F.

2013. márc. 16. 20:11
 15/15 anonim válasza:

Nem kell direktben csinálni. Menj el vele valami programra, *kicsit* itasd meg, aztán próbáld úgy alakítani az estét, hogy az ágyban fejeződjön be (egészséges férfinál általában megoldható). Ha jó volt, és szeretnéd máskor is, akkor mondd neki reggel, hogy ez isteni volt, mit szólna, ha később megismételnétek. Anélkül persze, hogy együttjárásra céloznál. Esetleg mond azt, hogy csak szex, és nem akarnád érzelmekkel veszélyeztetni a barátságotokat.

Amúgy pedig, ha tényleg jó, akkor előbb-utóbb egyikötök bele fog szeretni a másikba :)

Ha nem jött össze, akkor fordulj hozzám, nincsenek előítéleteim, és nem mondom el senkinek :)

2013. ápr. 25. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!