Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet kulturáltan szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kulturáltan szakítani?

Figyelt kérdés
Nem vagyok az a fajta hogy egyik pasiról a másikra, meg hasonlók. Mostanra már nagyon elegem van mindenből. Nem akarok bunkónak tűnni, de a kapcsolatunkat mindig én "tartottam fent". Nagyon sok bunkóságot, meg bántó megjegyzést benyeltem, de már úgy érzem tele a pohár. Nagyon sokszor próbáltam megbeszélni a párommal, de ő mindig kibeszélte, vagy megmagyarázta, hogy én értem félre. Nekem már nagyon elegem van. Közel 3 éve élünk együtt, nem 16 évesek vagyunk, én mindenben mindig biztattam, segítettem a párom, ellenben ha én bármivel előálltam tökre nekem esett, hogy ez felesleges meg ilyenek. Kb. úgy élünk mint valami 90 évesek, semmi programunk nincs, és én már a bekattanás szélén állok. Nem akarok gerinctelen lenni, mi a leg humánosabb megoldás?
2013. febr. 4. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt így mond el neki.
2013. febr. 4. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Az sem árt, ha van épp a lakásban valaki. Áthívod az apukádat, testvéredet, bárkit. Nem kell, hogy ugyanabban a helyiségben legyenek, de egy ilyen pasasnál, hogy "tökre nekem esett", meg bunkózott, vigyázni kell, nehogy megüssön.
2013. febr. 4. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Az 1. és 2. válaszolónak is egyaránt igaza van.Neked kell ismerned a párod,ha tényleg agresszív,akkor legyen melletted valaki,de szerintem,legalábbis bízok benne,hogy nyugodt hangvétellel mindent meg lehet beszélni.Ha ezt így elmondod,amit itt leírtál,akkor szerintem teljesen korrekt módon tudsz vele szakítani,bár ez tőle is függ,hogy hogy kezeli.
2013. febr. 4. 22:15
 4/5 A kérdező kommentje:
A nekem esést szerencsére nem fizikailag kell érteni, hanem kiabál, elmond mindennek (de szó szerint válogatás nélkül). Volt már hogy egy nagyobb veszekedés után összepakoltam a cuccaimat, de akkor egyből jött hogy nem menjek, meg nem lesz ilyen többet, meg hasonlók, aztán ha látta hogy nem ér el vele semmit akkor jött a "zsarolás", hogy semmi értelme az életének ha én nem élek vele, és kifekszik a hóra meghalni, meg hasonlók.
2013. febr. 5. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Azért vigyázz, az ilyen kiabálósokkal sose lehet tudni.

Legközelebb egy szelídebb pasast keress. :)

Sok szerencsét!

2013. febr. 5. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!