Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Szóval. Egy hét híján öt hónapig jártunk együtt L-el. Kb. másfél hónapja szakítottam vele. Nem szeretem. Amíg jártunk állandóan változtak az érzéseim vele kapcsolatban.. Gyakran úgy éreztem, hogy nem kellene együtt lennünk, én semmit sem érzek iránta.. Máskor meg pont az ellenkezője. Ahogy telt az idő, egyre gyakrabban gondolkoztam azon hogy miért is járunk és már lassan irritált a jelenléte... Szóval rávettem magam a szakításra. Azóta sokkal boldogabbnak és szabadabbnak érzem magam, kétségkívül jó döntés volt. Legalábbis akkor ezt gondoltam. Szakítás után viszont továbbra is tartjuk a kapcsolatot, beszélünk, találkozunk néha. És ha nem beszélünk egy nap, hiányzik. De nem tudom miért, hiszen biztos vagyok benne, hogy nem szeretem. De valamit ezek szerint mégis érzek iránta... Vagy még arra gondoltam, hogy mivel 5 hónapig minden nap találkoztunk, megszoktam a jelenlétét és így megszkad ez a fajta rendszeresség vagy nem is tudom.. Meg aztán ő szinte mimden este összetörve elmondja hogy szeret és ezt nem bírja tovább. Volt olyan is hogy nem beszétünk egy ideig, de az se volt jó egyikőnknek sem. Tudom, hogy ott szúrtam el, hogy összejöttünk, ebből pedig egy tök jó barátságot ki lehetett volna alakítani.. De most mit csináljak? Már semmi ötletem.. Ő persze még mindig próbálkozik és ma este azt írta, hogy szerinte az a bajom, hogy önző módon azt gondolom, kapok én nála jobbat is.. mert nekem mindig jobb kell. Igem, lehet hogy igaza van... De jobban érzem magam nélküle, mint vele, és ha kell, akkor egyedül halok meg, mert nekem így jó. És nem hiszi el, hogy nem szeretem. Úgy gondolja, hogy csak nem.merem bevallani mèg magamnak sem. Nem tudom... Már lassan beleőrülök ebbe az egészbe.. :(
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!