Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal 3 hónapja járunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal 3 hónapja járunk, de elég lassan haladunk. Nem tudom, hogy megemlítsem-e neki, vagy majd jön az magától?

Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Megemlíteni mit?:D
2013. márc. 10. 20:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Háthogy ideje lenne lassan lépni valamit..:DD
2013. márc. 10. 20:52
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
nem tudom hány éves vagy, ha csak szexre kell, akkor miért nem mondod neki N
2013. márc. 10. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Fogd meg nadrágon keresztül a bránert. Aztán majd reagál valamit.
2013. márc. 10. 21:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Én még csak 13 vagyok és nem pont erre gondoltam..:DDDD csakhogy nem találkozunk túlzottan sokat, meg ilyesmik.. arról ne is beszéljünk, hogy még nem szeretné felvállalni a kapcsolatunkat. :/ (3 hónap után..wáá) de nemgond, csak kíváncsi voltam a véleményekre.:)
2013. márc. 10. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:
De akkor mit akarsz? :D
2013. márc. 10. 22:09
 7/9 A kérdező kommentje:
hát azt, hogy legalább vállaljuk fel, ne kelljen titkolózni..ja bocsánat ez már sajnos az osztályban nyílt titok:P ez nagyon hülyén fog hangzani, előre is bocsánat, de az első csókon is szeretnék lassan túl esni. De nem erőltetek semmit, csak...na:D
2013. márc. 10. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Jaaa, akkor bocsi, nem tudtam, hol jártok pontosan, azt se, hogy mennyi idősek vagytok :D :D Így azért más. Szerintem kérdezd meg tőle, hogy elmondta-e már otthon, mert te szeretnéd, hogy az anyukád/barátaid tudjanak róla. Vagy valahogy így. :)
2013. márc. 10. 22:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszi:D Mondjuk már mondta, hogy az anyukája tud rólam, de azt még nem, hogy a család többi tagja tudja-e, és hogy mit szólnak hozzá...:)) de mindenesetre majd még megkérdezem tőle.
2013. márc. 10. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!