Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok még a volt barátommal ha már nem szeretem?
Egy hónapja szakított velem a barátom,(8 hónapig voltunk együtt) és akkor még én szerettem, de most már nem akarnék tőle semmit. De mostanában folyton vele álmodok, és szinte mindig ugyanaz: mindig máshogy/máshol de találkozunk és újra összejövünk. A fura az h álmodtam olyat is tudom hogy társaságban találkozni fogunk, és még ideges is vagyok, hogy ne legyen kínos a helyzet (eddig pont olyan ahogy a valóságban is viselkednék) de aztán mikor tényleg ott vagyunk akkor megcsókol/úgy viselkedik mintha még mindig együtt lennénk és én még csak meg sem lepődök, és nem is utasítom vissza. (ami viszont kizárt h a valóságban így viselkednék) :D
azért zavarnak ezek az álmok, mert én magamban már teljesen lezártam az egészet, és mert a saját gyengeségemet látom benne (egyszer már visszakönyörögte magát, akkor visszafogadtam, és aztán mégis ő szakított velem, szóval a büszkeségem semmiképp se engedné h bármi legyen még köztünk)Akkor miért álmodom mégis újra és újra az ellenkezőjét?
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!