Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kalukaaa kérdése:
Igaz h az első szerelem soha nem múlik el?
Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 11:05
2/19 anonim válasza:
Szerintem is igaz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
4/19 A kérdező kommentje:
attól félek egész életem végig kiséri majd az az egy...akivel nem is volt olyan komoly...de mégis benne van a mindennapjaimban...van ilyen?!
2013. márc. 10. 11:09
5/19 anonim válasza:
tegnap is volt 1 ilyen kérdés
nem igaz...
6/19 anonim válasza:
Akkor neked lehet hogy ő volt az igazi.
7/19 anonim válasza:
Én az első szerelmemmel 2 és fél évig voltam kb. Sokáig szerettem még utána és tényleg alig tudtam elfelejteni. Már ma a szerelem elmúlt, de soha nem fogom elfelejteni, mondjuk úgy, hogy kedves emlék marad, ami érthető is.
8/19 A kérdező kommentje:
nem hinném...lehet csak annyi h mély nyomot hagyott bennem.akkor nem is voltam szerelmes.
most is tudok megvagyok nélküle,de akkor miért jár folyton az eszembe?? és miért hasonlitom hozzá a pasijaim??
2013. márc. 10. 11:13
9/19 Shai-Hulud válasza:
Nem igaz, elmúlik.
Később egy szép (vagy kevésbé szép) emlék marad.
10/19 anonim válasza:
Nyomot hagy mint minden szerelem, de elmúlik, már hogyne múlna el? Olyan nincs, hogy valaki még 10 év múlva is az első szerelmén kattog. Vagy ha mégis, az beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!