Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy az első szerelem soha nem múlik el?
Olvastam egy ilyen idézetet, hogy ,,Az első szerelemnek mindig vége van, de soha nem múlik el". És azon gondolkodtam, hogy talán nem vagyok ezzel egyedül, mert már 18 vagyok mégis az a fiú akit szerettem kb. 11 évesen, még mindig tetszik. De közbe tetszik más is, meg nem az hogy húú de szerelmes vagyok belé, de ha össze akarna jönni velem, érzem hogy még mindig tudnám szeretni.
Ki hogy van ezzel? Vagy ez nem igaz mindenkire? Nektek tetszik még az a lány/fiú akibe először voltatok szerelmesek?
Elmúlik. Bár már tizen éve annak, hogy először voltam
szerelmes (együtt is voltunk egy ideig a lánnyal), még
mindig néha eszembe jut, de már nem szerelemmel, nem is
tudnám szeretni, és soha nem lennék képes szerelemmel
szeretni.
(Tegyük hozzá, külsőre iszonyúan megváltozott, és már
nagyon nem tetszik).
Elmúlik az, csak időbe telik.
Bár, ha találkoznék mostanában a lánnyal, biztos újra fellángolna bennem valami iránta, annak ellenére, hogy utálnom kéne azért, amilyen volt velem... de mégis...
Végül is nem tudom. Ha feledtetni tudja egy új szerelem, akkor elmúlhat teljesen, az biztos.
7! kellően kifejtette
elmúlik, mivel az ember változik, főleg a gondolkodása is N
Az elmúlik.
Az igazi nem múlik el. Én mindig abba lettem újra és újra aki nekem az igazi. Hiába voltak közben mások is.
A sors nem úgy hozta hogy nem lehetünk együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!