Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az, hogy az első szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy az első szerelem soha nem múlik el?

Figyelt kérdés

Olvastam egy ilyen idézetet, hogy ,,Az első szerelemnek mindig vége van, de soha nem múlik el". És azon gondolkodtam, hogy talán nem vagyok ezzel egyedül, mert már 18 vagyok mégis az a fiú akit szerettem kb. 11 évesen, még mindig tetszik. De közbe tetszik más is, meg nem az hogy húú de szerelmes vagyok belé, de ha össze akarna jönni velem, érzem hogy még mindig tudnám szeretni.

Ki hogy van ezzel? Vagy ez nem igaz mindenkire? Nektek tetszik még az a lány/fiú akibe először voltatok szerelmesek?

2013. márc. 10. 00:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel.szerintem ha az a srác neked az úgymond nagy Ô,nem fogod elfelejteni egykönnyen.nem muszáj elsô szerelem legyen,mert lehet hogy az elsô után megismersz valakit,aki jobban fogsz szeretni.
2013. márc. 10. 08:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Minden elmúlik egyszer...:D Ez a szerelem nevű hülyeség,miért lenne kivétel.
2013. márc. 10. 11:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Maga a szerelem, az érzés elmúlik..de az emlékén soha nem fogsz tudni továbblépni, nem fogod tudni elfelejteni (mondjuk szerintem egyik szerelmedet sem). Nekem 3 éve volt az első szerelmem, a mai napig, minden nap eszembe jut, néha még könnyezek is miatta.Az emléke örökké bennem él.<3
2013. márc. 10. 11:37
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló vagyok. Így még 3 év távlatából is leírom a véleményem:D Emlékszem rá, tudom hogy volt, de ennyi, semmiféle érzelem nincs iránta. Ő 3 évig tartott, ennek már 6 éve. Azóta volt egy 1 éves és egy 1,5 éves van jelenleg, aminek éppen végetvetni készülök. Szóval a lényeg, minden elmúlik, lehet hogy hosszú ideig tart amíg továbblépsz, de tovább fogsz. A legnagyobb szerelmeken is.
2016. aug. 4. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!