Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Stockholm-szindrómával létezhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stockholm-szindrómával létezhet jó család?

Figyelt kérdés

A párom szerint simán Stockholm-szindrómám van. Utánaolvastam, lehet benne valami. Most nem tudom, mit csináljak. Én szeretem őt nagyon, de néha azért bánt, amiket csinál. Például felszedtem néhány kilót, és most nincs szex, mert azt mondta, nem kíván. De orálisan azért elégítsem ki. Vagy hogy amikor egy hétre a szüleimhez utaztam, egyszer csak mondta, hogy jöjjek vissza, különben elhagy. Persze nem akartam, hogy elhagyjon, úgyhogy visszajöttem.

Elég sok igénye van, de végül is teljesíthetők, és szívesen teszem neki. Bár a szex megvonása elég érzékenyen érint, de abban is igaza lehet, hogy ha nem úgy nézek ki, ami neki tetszik, mire izguljon fel?

Én szeretem őt és vele szeretnék lenni. Jó lenne egy "normális" kapcsolatban, de ha ez van, akkor ez van. Viszont nem tudom, hosszútávon működhet ez? Vagy lehet, hogy előbb-utóbb elhagy egy szebb, fiatalabb miatt?

No és a gyerekvállalás: ő nagyon szeretne gyereket. Lehet vajon attól még, hogy ilyen a kapcsolatunk, normális gyerekünk?

2013. márc. 9. 18:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én a helyedben egy másik pasit keresnék. :)

nem szeret téged, és kihasznál.

te csak azt nézed, mi a jó neki, de magaddal nem törődsz.

ha nekem valaki ilyet mondana, hogy nem kiván, de arra jó lennék, hogy orálisan kielégitsem, elhagynám.

mert én nem élvezném a helyzetet. milyen kapcsolat az, ahol még szex sincs?

2013. márc. 9. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!