Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nők találnak olyan párt, aki mindenben szó nélkül támogatja, vagy eltartja őket? És mi az oka annak, ha valakitől mindent sajnálnak?
Mielőtt kapnám az oltogatásokat, hogy eltartók keresek:
Velem gyerek korom óta kicseszett az élet.Az apám kiskoromban elhagyott minket. Otthagyott egy ártatlan , gondoskodásra szoruló gyereket, aki semmiről sem tehet.Ezután már csak az új családjával foglalkozott, én se érzelmileg, se anyagilag nem kaptam tőle támogatást.
Anyám elég egyszerű körülmények között nevelt fel, neki is sokszor nem volt rám pénze, ideje.Felnőttként szóban is nem egyszer kifejezte, hogy én nyűg voltam neki, meg milyen sokba került a felnevelésem, tehát ő is csak sajnált tőlem mindent.Amit adott, azt inkább csak kényszerből, kötelesség tudatból.
Aztán a férjemmel is ráfaragtam, sokáig jóembernek hittem, amíg ki nem derült, hogy ő az, aki lopkodja a pénzemet és egyéb értékeimet, természetesen elváltam tőle.
Miért van az, hogy tőlem mindig csak vártak az emberek, de mikor engem kellene segíteni, akkor nincsenek sehol?Mivel érdemeltem ezt ki gyerekkoromtól kezdve??Vagy ez valami családi vonás, úgy értem a kezdeti családi minta ismétlődik?A szüleim nem akartak igazán segíteni, ezért vagyok teher másnak is?Vagy csak "véletlen"?
Minden esetre a dolgok odáig vezettek, hogy bár sosem voltam naiv, most már totál bizalmatlan és negatív vagyok
mindenkivel szemben.A szerelmekben csalódtam, azt már épp ezért nem is akarok, viszont nem akarok egyedül küszködni, mint anyám, tehát társat keresek, olyat szeretnék, akitől végre megkapnám azt a minden értelemben vett biztonságos hátteret, amire mindig vágytam, természetesen korrekt társa lennék, anyagilag nem tudnám viszont segíteni, de hűséges, kedves társa lennék, bár szerelmes nem akarok lenni, csak társ.
Látom, hogy vannak nők, akik idősebbek is és kevésbé szépek mint én, nem tudom, mi erényük lehet, de találtak társat, aki agyon ajnározza őket, nekik dolgozni sem kell.Nem egy ilyet ismerek.Vajon hogy szereznek ilyen társat?Mi fogja meg bennük a férfiakat?
Én itt vagyok fiatal, szép nőként és egyenlőre csak olyanokkal találkoztam, akik csak kapni akartak valamilyen formában,a viszonzásról azonban nem nagyon hallottak.
Nem tudom, miben lehet a hiba.Talán kívülállóként jobban meg tudnátok tippelni.
Talán mert kis családom volt, az sem igazán összetartó, ezért lehet fontosabb nekem a (saját)család és az otthon, a karrierrel szemben.Régen a legtöbb nő háztartásbeli volt, otthon is volt dolguk bőven és nem tartották őket élősködőnek.A nőknek most is lenne épp elég dolguk otthon, a háztartásban, a gyerekek körül...Van akinek ez nem elég, vagy nem jó és férfiként akar melóhelyen is gürizni.Én nem szeretnék, mert vannak rokonaim, akiken láttam, milyen embert próbáló dolog az és szétszakíthatja a családot, ha a nő is munkába kényszerül.
Nem arra vágyom, hogy reggeltől estig a körmöm reszelgetve meresszem otthon a fenekem, míg a párom dolgozik.a semmittevés engem untat.
"milyen embert próbáló dolog az és szétszakíthatja a családot, ha a nő is munkába kényszerül."
Te tényleg nem vagy ép. Kezeltesd magad hamupipőke.
Maximálisan megértem, hogy mire gondolsz és mi a problémád, annak ellenére is, hogy amit leírtál sokak számára félreérthető lehet.
Voltam hasonló helyzetben, éreztem így, ahogy Te. Egy példa: Párom (már nem vagyunk együtt) mindig azt bizonygatta, hogy mennyire szeret, imád engem. Közben pedig gyakran hallottam olyan történeteket, hogy az előző barátnőjével a tengerparton voltak nyaralni, a másiknak vett ékszereket.. stb. Elgondolkodtam rajta, hogy miért van az, hogy mi már 2 éve járunk, és engem nem vitt el még egy hétvégi kempingezésre sem, nemhogy tengerpartra. Én kaptam egy doboz bonbont a szülinapomra, más meg ékszereket. Nem vágytam soha sokra, nem vagyok anyagias, örültem a csokinak is, csak valahogy mindig ott motoszkált bennem, hogy az a másik nő miért érdemelte ki azt a sok mindent és ÉN MIÉRT NEM? Olyan dolgokon agyaltam, hogy talán én nem vagyok olyan fontos neki, engem nem szeret annyira, mint azokat a nőket. Mindemellett én körülrajongtam, megosztottam vele mindenemet, isteni kajákat főztem neki, a lelkem kitettem érte... és mégsem kaptam olyan viszonzást, mint azok. Ez annyira megmérgezte a kapcsolatunkat, hogy a szerelmem átment gyanakvásba, féltékenységbe .. majd utálatba.
Sokan nem értik meg, hogy nem a pénzről szól ez a dolog, nem anyagiasságról, hanem arról, hogy ők miért, én miért nem?
Tudod, azóta úgy gondolom, hogy nem bennem volt a hiba.. Egyszerűen csak nem kellett értem harcolnia, mert őszinte, nyílt voltam, nem játszottam meg az agyamat.. és ő ezt nem értékelte, nem becsült meg. Azokat a nőket meg kellett venni.. engem nem. Viszont nem is akarok olyan lenni, mint azok, attól büszkébb vagyok, és van tartásom.
Amit mindenképp tudnod kell: NEM BENNED VAN A HIBA!!!!
Jól látod a dolgot, utolsó!
Igen, arról van szó, hogy ő miért, én miért nem?
Én is régebben a kapcsolataimban kedves voltam, nyílt, őszinte, én sem játszottam meg magam.És mit értem vele?...
Én azonban úgy döntöttem kipróbálnám magam egy másik oldalról is, így legalább (talán)nem használnak ki és nem csalódok ...akkorát.
A "gonosz"nők mintha mindig jobban járnának..
Vagy másik példa:
csak két unokatesóm említeném, de van még rajuk kívül más ilyen ismerősöm is..
Mindketten munka nélkül ültek otthon évekig, a szüleikkel sem bántak szépen.Ennek ellenére egyiknek kétszintes házat épített az apja, bocsánatkésésként mer gyerekkorában otthagyta, másiknak meg az anyja nevére iratta a lakását, hogy házat tudjon építeni az árából.Én semmi hasonlót nem kaptam, pedig hasonló korú voltam, őket szó nélkül eltartják, házzal, kocsival a feneküket kinyalják, az nem baj.Én meg sorra mindenkitől megkapom, hogy "minek neked ház","miért nem mész albérletbe?", "dolgozz, akkor lesz!".
Itt sem elsősorban az anyagiakról van szó, hanem arról a látványos megbecsülésről, szeretetről, amit a szüleiktől kapnak, miközben semmivel sem szolgáltak rá jobban, mint én.Miért ebben is én vagyok az, akinek nem jár?Nem tudom ezt megérteni, feldolgozni!
Ezek a gesztusok azok, amikre (jogosan)irigy vagyok.
Az okos no tanul dolgozik igyekszik torekszik.nem nezi masoknak mi van mi nincs masok azok masok. Mindenki a maga elete sorsa kovacsa.A szomszed fuve mindig zoldebb.
Irigyelni mas sorsat bolcstelen es meddo dolog hiszen semmi hasznod nem szarmazik belole sot csak rosszul erzed magad miatta.
Hogy honnan jottel nem szamit mi mindketten szegeny csaladbol szarmazunk megis tanultunk igyekeztunk .
anyam azt tanitotta nekem tanuljam meg magam eltartani egydul boldogulni tanuljak csak igy kaphatok megfeleo tarsat.
azok a nok akiket eltartanak ki vannak szolgaltatva a tarsuknak ez nem ertek ez inkabb rossz dolog.
Nagyon konnyu beleesni az onsajnalat csapdajaba es nyalogatni nem letezo sebeinket es siratni azt ami nincs es nem is lessz.
Nezzuk en is sirhatnek miert nincs luxusvillam pedig mindenkinek van akit lattam a luxuskornyeken.
Igazsagtalansag? nem hiszem
Orulj annak ami neked jut van kezed labad egeszseges vagy es fiatal raadasul szep is mondod .
Mi tart vissza attol hogy tanulj es igyekezz vedd kezedbbe sajat sorsod.
Ha nem akkor ulj es sajnald magad.
egy 42 eves 2 diplomas 4 gyerekes ferjes no
A 14-es vagyok.. (jól lepontoztatok.. :S )
Én igazat adok azoknak, akik azt írják, hogy nem nyavajogni kell azon, hogy más mit kapott, hanem kezünkbe venni a sorsunkat, és megteremteni magunknak amire szükségünk van.
Azt a bunkó fazont, aki csak a tökeit meresztette, minden nyomorult pénzét csak magára fordította, és azzal dumálta ki a nyomorúságát, hogy azzal dicsekedett, hogy az exeit hol üdültette, miket vásárolt nekik pattintottam. Beintettem mindenkinek egy nagy középső ujjat, mert tudomásul vettem, amit a kérdezőnek is kéne, hogy nem bennem van a hiba. Azóta van lakásom, berendeztem, kocsit vettem önerőből.
Most végre van egy olyan párom, akivel kölcsönösen támogatjuk egymást, akitől kapok is, nem csak adok.. és az az ego meleg (exem) is tök irigy rám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!