Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan 'Csinosíthatnám ki' a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan 'Csinosíthatnám ki' a barátomat?

Figyelt kérdés
1 hete vagyunk együtt szeretem meg minden de ráférne egy kis "csinosítás" h pl kiszedni a szemöldökét kicsit, meg haját beállítani. a többi nemis érdekelne csak hogy azért kicsit normálisabban nézne ki.. meg szívesen meg is csinálnám neki. hogyan kérdezzem meg vagy hogy? nem akarom megbántani hogy azt érezze hogy nem néz ki jól:\
2013. márc. 9. 00:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kend le repesztőlakkal.

A dekupázsnál beválik.

2013. márc. 9. 01:09
 12/21 anonim ***** válasza:

A haj még oké, de hacsak nem ilyen szemöldöke van

[link]

Akkor nem értem miért kell ahhoz nyúlni? A szemöldök szedés férfiaknál elég egyenes út a ratyiság felé.

2013. márc. 9. 01:24
 13/21 anonim ***** válasza:
39%
Hát én örülnék ha a barátnőm kicsinosítana olyannak ahogy neki tetszik. Egyrészt, mert akkor az neki is jó, másrészt biztos élveznénk magát a folyamatot is és harmadrészt én nem értek hozzá :D
2013. márc. 9. 01:27
 14/21 anonim ***** válasza:

Hát azt hogy babrál a hajaddal még lehet hogy élveznéd, de a szemöldökszedést... kötve hiszem.

http://www.youtube.com/watch?v=VCeppJFnM-k

2013. márc. 9. 01:30
 15/21 A kérdező kommentje:

elfogadom a válaszokat, bár nem értem miért kell így egyszerre ledorombolni..

és amugy nem buliba ismertem meg sőőt.. nem is nagyon járok olyan helyre , hanem a suliba ismertem meg. és nem megváltoztatni szeretném hanem gondolom h ő nem tudja magának megcsinálni ezért is csinálnám meg, meg talán több lenne az önbizalma is..

2013. márc. 9. 10:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát komolyan mindjárt behányok ettől a kérdéstől. Te kérdező vagy nem vagy több 12 évesnél vagy egy agyatlan sekélyes idióta vagy. Ha nem jó neked a barátod úgy ahogy van, akkor kíméld meg a továbbiakban magadtól.
2013. márc. 9. 11:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy olyan szót nem ismerek, hogy ledorombolni:DDD
2013. márc. 9. 12:01
 18/21 A kérdező kommentje:

Akkor fejleszd szókincsedet;) elég buta lehetsz

és amugy 17 vagyok..

2013. márc. 9. 12:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Nyíltan és egyenesen
2013. márc. 9. 12:42
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem meg inkább te tanuld meg a magyar nyelv szókészletét, mert olyan van, hogy ledorongol, de ledorombol nincs:) dorombolni a macska szokott, meg van olyan hangszer, hogy doromb, de az is a a hangutánzás alapján jött létre. Csak gondoltam szólok, hogy előbb a nyelvet tanuld meg normálisan használni, utána akard megváltoztatni a pasid külsejét. Amúgy lehet, hogy 17 vagy, de 7-nél többnek nem gondolnálak a megnyilvánulásaid alapján:D
2013. márc. 9. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!