Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan 'Csinosíthatnám ki' a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan 'Csinosíthatnám ki' a barátomat?

Figyelt kérdés
1 hete vagyunk együtt szeretem meg minden de ráférne egy kis "csinosítás" h pl kiszedni a szemöldökét kicsit, meg haját beállítani. a többi nemis érdekelne csak hogy azért kicsit normálisabban nézne ki.. meg szívesen meg is csinálnám neki. hogyan kérdezzem meg vagy hogy? nem akarom megbántani hogy azt érezze hogy nem néz ki jól:\
2013. márc. 9. 00:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

mond neki azt, hogy ez az új hobbid és szeretnéd ha ö lenne az asszisztensed. Ha igent mond eléred a célodat

ha nemet mond akkor tudsz hisztizni hogy 2jaj ennyire sem vagy képes értem?" és aztán nagy bociszemeket meresztessz...

igy is ugyis nyersz...

komolyan nekem kell a nőket erre a "harcmodorra" tanítanom? :DD

2013. márc. 9. 00:46
 2/21 anonim ***** válasza:
65%
Amikor alszik, nekiesel egy szemöldökcsipesszel.
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Arra még nem is gondoltál, hogy ő így érzi jól magát? Miért kell mindent megpróbálni megváltoztatniuk a nőknek?
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyet mondanál, már kb. ott is hagynálak. Van egy stílusa, amit szeret, ha nem tudod így elfogadni, akkor...

Nekem is beakarták állítani a frizurámat, mert hogy úgy "jobban" néz ki, én meg kerekperec megmondtam, hogy nem. Ha gondom van vele, majd változtatok rajta.

2013. márc. 9. 00:47
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Már 1 hét után formálni, irányítani, befolyásolni szeretnéd?

Nálam ezért repülnél, főleg ilyen rövid idő után!

2013. márc. 9. 00:48
 6/21 anonim ***** válasza:
Vagy szerintem még nem gondolt bele, hogy mennyire sexepil romboló egy összenőtt szemöldök, egy össze-vissza álló haj. Az ő érdeke. Ha rendben van a hajad, szemöldököd, arc szőrzeted, az csak jó, visszafelé már nem biztos.
2013. márc. 9. 00:48
 7/21 anonim ***** válasza:
88%

nem tudom hány éves vagy, csak kérdezem Neked elmentek otthonról?

1 hete minek is jöttél össze vele, ha most ilyeneket akarsz csinálni,

akkor nem önmagáért szereted, hanem mert menő, hogy ennyire fiatalon van pasid?

ezért kár, ne is haragudj N

2013. márc. 9. 00:49
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz Han Solo-ból Leia hercegnőt csinálni?
2013. márc. 9. 00:54
 9/21 anonim ***** válasza:
Miért nem keresel egy olyan srácot, akinek csinos a szemöldöke és a haja?!
2013. márc. 9. 01:05
 10/21 anonim ***** válasza:
Hányok az ilyen nőktől.Ezért ne ismerkedj discoban
2013. márc. 9. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!