Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a Ti pasitok szokott köszönteni Titeket Nőnapkor?
Figyelt kérdés
Vagy csak az én pasim van felháborodva, hogy miért nincs nemzetközi 'férfi-nap' és ezért dacból nem mondja nekem, hogy 'boldog nőnapot'??2013. márc. 8. 13:45
11/18 anonim válasza:
Bocs de te is egy buta nő vagy, igy jártál élvezd a megbecsűlést. N
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az együttérzést 11-es! ;))
2013. márc. 8. 14:07
13/18 anonim válasza:
Én már napok óta azt hallgatom, mennyire fogok örülni az ajándéknak, amit nőnapra kapok. Próbáltam róla lebeszélni, hogy nincs rá szükség, elég ha szóban felköszönt, ne kerítsünk nagy feneket neki, de azt mondta szeret és meg akar ajándékozni, mert hálás mindazért a szépért, amit tőlem kap. Hát most mit lehet mást tenni erre, minthogy körmötrágva várni, hogy átjöjjön este? :)
14/18 anonim válasza:
Nem akarlak bántani, de gondold végig te döntöttél úgy hogy vele vagy és elviseled a bunkóságá. Tudom hogy nem könnyű bizonyos helyzetekben de néha tedd fel a kérdést tényleg ezt akarom, öt akarom.
15/18 anonim válasza:
Majd ha a férfinappal és az apák napjával lesz tele a média, akkor esetleg megtartom a nőnapot is.
F*sz ki van már ezzel a sok, nyomorult ünnepnek csúfolt lehúzós baromsággal.
16/18 anonim válasza:
Igen. Az, hogy meg csak nem is mondja bunkosag. Azt meg megertenem, ha azt mondana, hogy nem tud erre penzt kolteni, mert megtortenhet, hogy nincs mibol. Nem azert tartom bunkosagnak, mert a csapbol is a nonap folyik, hanem azert, mert nekem is rosszul esne ha meg csak nem is mondana, mert hulyen ereznem magam, hogy meg csak ennyi sem jut eszebe. Amugy en sem szeretem sem a Valentin-napot, a nonapert sem vagyok oda, nem is varok el nagy dolgot. De kesobb kiderul hogy mi lesz...
17/18 A kérdező kommentje:
Nekem sem kell pár kedves szónál több tőle... ne költsön rám, azt sosem kértem, sosem vártam el.
Valentin-napra is pl. csak annyit kértem tőle, hogy csókoljon meg. (Mert nagyon ritkán csókolózunk.)
Szóval nem vagyok nagyigényű. :$
Csak eszembe jut, hogy régen nagypapámtól minden évben hóvirágot kaptam nőnapra, amit a kertben szedett. Tudom, talán túl romantikus vagyok, meg szentimentális... ezek ilyen apró gesztusok, de az embernek nagyon jól eső gesztusok és nem kerülnek pénzbe.
2013. márc. 8. 16:03
18/18 anonim válasza:
Bocs de szerintem nállatok alapvető problémák vannak ha a csókot is kérni kell. Nagyon sajnálom, ez így nagyon rossz lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!