Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket nem zavar ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavar ha a párotok mást is felköszönt nőnapkor?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar hogy a barátom más nőket is felköszönt ilyenkor. Persze nem ad nekik semmit max 2 puszit de zavar. És nem a rokonaira gondolok hanem kolléganőkre, ismerősökre....túl reagálom a dolgot? Szerintetek jelent ez neki valamit,hogy kinek mondja?
2013. márc. 8. 10:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon hisztérikus lehetsz. Isten mentse a párodat. NŐNAP van, nem VALENTIN NAP!
2013. márc. 8. 10:39
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

NŐ napon ugy véled a földön te vagy az egyedüli NŐ?

le kellene szállni a magas lóról anyukám...

2013. márc. 8. 10:41
 3/19 anonim ***** válasza:
túl reagálod. Ez egy gesztus és bunkó lenne ha nem mondana annyit sem a nőknek hogy boldog nőnapot. Szerintem neked is fogja ma nem rokon is mondnani. épp most voltam egy boltban a pénztáros srác mondta hogy boldog nőnapot. Nincs ezzel semmi gond egy kedves gesztus és kész. ért jeleentene bármit is, minden nőnek fogja mondani a 60 évesnek is és a 20 évesnek is mert igy illik. Mit gondolsz ha akrna mástól bármit az a nőnapi köszöntésen mulna??? Ha végig gondolod rájössz hogy nem. ha meg akarna csalni ugyis meg fog, ha felköszönt valakit ha nem. Nagyon értelen gondolkodásod van ha egy iylen illendő egsztuson fenn akadsz. 28/N
2013. márc. 8. 10:42
 4/19 anonim ***** válasza:
Túlreagálod. Ugye tisztában vagy vele, hogy nem te vagy az egyetlen nő a földön, sőt nem te vagy az egyetlen nő, akit a párod ismer.
2013. márc. 8. 10:42
 5/19 anonim ***** válasza:

De nem egy konkrét nőről beszélsz, hanem többről. Ha okod lenne féltékenységre, akkor itt egy személyről szólna a történet. Nyilván nem csal meg mindenkivel.

Munkahelyen egyébként szokás köszönteni a kolléganőket ilyen alkalommal. Az én kollégáim virágot is vettek bent a nőknek minden évben. Az asszonyok mégsem patáliáznak otthon (tudtommal)! :)

2013. márc. 8. 10:44
 6/19 anonim ***** válasza:
Te atya-úr-isten... :S
2013. márc. 8. 10:45
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Tudod az van, hogy Nőnap alkalmával egy jól nevelt, udvarias férfi felköszönti közeli hölgy ismerőseit, munkatársait. Nálunk a volt munkahelyemen a férfiak kollektívan köszöntötték fel a nőket egy szál virággal.

A nőnap nem keverendő össze a Valentin nappal!

2013. márc. 8. 10:46
 8/19 A kérdező kommentje:
és,hogy ha külön felköszöntött egy nőt? igaz nem személyesen...és állítólag semmit sem akart tőle soha pedig rég óta ismeri...
2013. márc. 8. 10:48
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég, ez egy vicc??????

Nőként mondom, hogy nem vagy normális. Az is zavar, ha valakinek boldog karácsonyt vagy kellemes húsvéti ünnepeket kíván???? Ez nem egy személyes dolog.

2013. márc. 8. 10:49
 10/19 anonim ***** válasza:

miért kell ennyire felfújni

örülj neki, az enyém ezt is elfelejtette, már fel sem tűnt

az inkább, ha más mondta, na ettől inkább zavarba jöttem, mert nem is foglalkozom ilyennel N

2013. márc. 8. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!