Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar ha a párotok mást is felköszönt nőnapkor?
Most kaptam egy smst egy nagyon jó barátomtól. Jól esett. Neki is van párja és nekem is...te jó ég...biztos szexelni készülünk vagy ilyesmi..
Mert az ugye megse fordul másnak a fejében, hogy fontosak vagyunk egymás számára. Mint BARÁTOK!
Szegény barátod...kséőbb ez még csak jobban el fog fajulni.
"és,hogy ha külön felköszöntött egy nőt? igaz nem személyesen...és állítólag semmit sem akart tőle soha pedig rég óta ismeri..."
Ma engem is felköszöntött egy régi ismerős. Amúgy fel szokott köszönteni névnapkor, szülinapkor is. Akkor most mi van? :D Húsvétkor meg valószínűleg átjön meglocsolni a szomszéd. Szép is lenne, ha a párom féltékenykedne. :D
Engem és két alkalmazottamat is felköszöntött a harmadik alkalmazottam, és nagyon jól esett, hogy gondolt ránk.
Felköszöntött továbbá a az osztályban minden fiú tanulótársam, pedig nekik is vannak barátnői.
Amennyiben ez neked nem tetszik, úgy tedd vitrinbe a fiúdat.
Bár onnan is integethet a lányoknak.
Ez gáz!
Hát igen, az elég bántó lehet, ha valaki felköszönt mindenkit, csak a párját nem.
Ebben az esetben én nagyon megbántódnék. Szerintem ez teljesen érthető.
Viszont önmagában az, hogy más nő ismerőseit is felköszönti, semmi baj nincs vele. Ezen teljesen felesleges rágódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!