Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, a Ti pasitok szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a Ti pasitok szokott köszönteni Titeket Nőnapkor?

Figyelt kérdés
Vagy csak az én pasim van felháborodva, hogy miért nincs nemzetközi 'férfi-nap' és ezért dacból nem mondja nekem, hogy 'boldog nőnapot'??
2013. márc. 8. 13:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Van férfi nap :)
2013. márc. 8. 13:47
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nemzetközi férfinap

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A nemzetközi férfinapot (november 19.) először 1999-ben tartották meg Trinidad és Tobagóban, az ENSZ támogatásával.

VAN férfinap. apák napja is van csak ezeket nem tartják úgy számon. nyugodtan mutasd meg neki, de ha ő sem tudja mikor van férfinap férfi létére neked miért kéne? ... :) :D az meg, hogy kapok-e valamit nemsokára kiderül :D

2013. márc. 8. 13:47
 3/18 anonim ***** válasza:
Szokott. Nem csak a pasim, a fiú haverjaim is.
2013. márc. 8. 13:50
 4/18 anonim ***** válasza:
elég buta pasid van :DD
2013. márc. 8. 13:56
 5/18 A kérdező kommentje:

Azt mondta, nem tudja mi ez a felhajtás a nőnap körül, amikor a pasik nincsenek megbecsülve, egész évben dolgoznak, gürcölnek, a nők mégsem becsülik meg őket, ezért nem érdemlik meg a köszöntést nőnapkor.

Na most, szerintem ez elég durva volt, tekintve, hogy szinte az egész addigi életemet feladtam azért, hogy együtt lehessünk és vállaltam, hogy ebben a városban ahol összeköltöztünk majd nekem nem biztos hogy lesz jó munkám, a barátaimat is otthagytam, távol élek a családomtól ... sorolhatnám. MINDENT megteszek érte!

Nagyon rosszul esik, hogy így gondolkodik erről... :(

2013. márc. 8. 13:56
 6/18 A kérdező kommentje:
Oké, ez csak egy olyan nap mint a többi... de azért nem került volna semmibe egy félvállról odavetett 'boldog nőnapot!'
2013. márc. 8. 13:58
 7/18 anonim ***** válasza:
nem hát, ezért nem értjük miért vagy még vele
2013. márc. 8. 14:00
 8/18 anonim ***** válasza:
62%
nagy a kukija? :-)
2013. márc. 8. 14:00
 9/18 anonim ***** válasza:

Én barátomnak is ilyen a hozzá állása a dologhoz, ő is ezen van felháborodva, meg a Valentin napon. Jó A valentin napot megértem oké hogy a szerelmesek ünnepe de mi megbeszéltük hogy nem tartjuk, nehogy már egy napon kedveskedjünk csak egymásnak. A barátom meg ugye pár napja jött elő ezzel hogy mekkora egy marhaság ez a nőnapos dolog meg hogy mi nők kapjunk valami csokit, ők meg melózzanak meg minden.

Én nem veszekedtem vele ez miatt, mert oké igaza van ebben de akkor is bántott a dolog.

Persze meglepetésként ért a dolog mert ma egy doboz bonbon meg egy szál rózsa és egy cetli várt ma reggel a konyhapulton, azzal a felirattal hogy Boldog nőnapot, ma túlórázni fog és csak késő este várjam haza.

Ez engem meglepett szép gesztus volt tőle, nem tudom mire föl jött rá ez hirtelen. Igaz ő haza szokott járni a munkából ebédelni mert közel van a telephely meg reggel is hazaszokott nézni de ma sokáig aludtam, jó lényegtelen, de legalább köszöntött.

2013. márc. 8. 14:02
 10/18 anonim ***** válasza:

Igen, és most is megtette :))

*-*

2013. márc. 8. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!