Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves pasi vagyok. Miért olyan lehetetlen kedves lányokkal megismerkedni? Eddig akikkel találkoztam mindegyik csak kiéhezett r|banc volt, és én nem ilyenekre vágyom :$
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 02:25
11/19 anonim válasza:
Kiéhezett ribancok, jaj az milyen rossz. :) Fenébe :D
12/19 anonim válasza:
A lányok is szeretik a szexet. Ez van. Bár ettől még lehetnek kedvesek is, a kettő nem üti egymást.
13/19 anonim válasza:
Azért esik nehezedre nőkkel ismerkedni, mert azt, akinek a viselkedése eltér az általad ildomosnak vélttől, rögtön "kiéhezett r.bancnak" titulálod őket.
14/19 anonim válasza:
pedig tök alaptalan. Nincsenek is ribancok :D Hol?
15/19 anonim válasza:
03:27
pontosan sírni sírnak, de mikor 1 eléjük kerül akkor is a rosszfiút választják, majd miután az megdugta és megcsalta őket, akkor sírnak tovább hogy jaj nincs normális pasi.
16/19 anonim válasza:
Miért olyan lehetetlen kedves srácokkal megismerkedni? Miért mindegyiknek csak a kiéhezett ribancok tetszenek?
18/19 anonim válasza:
Az a baj, h a normális pasiknak csak a ribik tetszenek külsőre, de belsőre nem ilyenre vágynak. Vagy, ha tetszik nekik egy normális lány, nem mernek oda menni sem hozzá.
A normális lányoknak meg a határozott pasik tetszenek, de abból ritka az aki nem bunkó.
Szerencsére a párom anno összeszedte minden bátorságát, és így normális pasim lett, mert ha ő nem lép, akkor nem lennénk együtt.
19/19 anonim válasza:
én létem, de kutyasz@rba :DD Aztán moshattam a cipőm, szóval ez a véleményem a nő találásról is nagy vonalakban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!