Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, hogy viszonyultok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy viszonyultok a tetkókhoz?

Figyelt kérdés
Nem a semmitmondó divat tetkókra gondolok. Pl, ha meglátsz valaki kezén egy tetkót, vagy bárhol és beszélgettek, ő elmondja nektek, hogy annak mi a jelentése, miért van, mire emlékezteti (pl elveszített valakit, új életet kezdett, valami megváltozott körülötte...) hogyan viszonyultok hozzá? Alapjában véve tetszik a tetoválás?

2013. márc. 7. 19:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik bárhol is van :) Kivéve persze ezeket a divat hülyeségeket amit te is mondtál.
2013. márc. 7. 19:56
 2/18 anonim ***** válasza:
21%

Sosem értettem hogy azért mert "elveszített valakit, új életet kezdett, valami megváltozott körülötte" miért kell tetkó...

Amúgy nem viszonyulok sehogy, csak ismerjék be, hogy ez a magamutogatásról szól.

2013. márc. 7. 19:56
 3/18 anonim ***** válasza:
60%
Miért lenne maga mutogatás? Mindenki úgy dolgozza fel a veszteségeit ahogy akrja! Valki iszik,valaki depressziós lesz és sorolhatnám...
2013. márc. 7. 19:59
 4/18 anonim ***** válasza:
Alapjában véve tetszik. az, ha meg nem csak úgy magára firkantatta, hanem van valami mondanivalója, ami fontos az illetőnek, csak plusz nálam.
2013. márc. 7. 20:02
 5/18 anonim ***** válasza:
(nem csak veszteségről szólnak....)
2013. márc. 7. 20:04
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem van és nem szoktam mutogatni, kivéve, ha megkérnek rá...
2013. márc. 7. 20:12
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek a tetkók plusz én is szeretnék majd egy felíratot, ami számomra fontos.:)
2013. márc. 7. 20:15
 8/18 SzilKa ***** válasza:
Nekem tetszenek az igényesen elkészített tetoválások... Meg hát én is tetoválok :)
2013. márc. 7. 20:30
 9/18 anonim ***** válasza:
Én imádom a tetkókat:)
2013. márc. 7. 20:30
 10/18 anonim ***** válasza:
24%

Ízlések és pofonok,de én undorodom mindenféle tetkótól.Ki tudja milyen tűvel csinálták,na meg évek múlva elég gázul fog kinézni egy öregedő ráncos testen....

Bocsi de nekem ez a véleményem.

'a la nature

2013. márc. 7. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!