Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok, Lányok, mit tennétek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van egy fiú (15 éves) aki nagyon tetszik, és el szeretném neki mondani. Arra gondoltam, hogy küldök neki egy képet, amin van egy maci és alá van írva, hogy "Keep calm and hug me". És amúgy hetente 3x találkozunk edzésen. Fiúk, ti mit szólnátok, ha kapnátok egy ilyet? Jó ötlet? A válaszokat előre is köszi! :)
14/L
2013. márc. 6. 17:25
2/12 anonim válasza:
Ebből nekem sokminden eszembe jutna, de az tuti nem, hogy te akarsz tőlem valamit. Mi köze egy képnek meg egy irreleváns mondatnak ahhoz, hogy össze akarsz jönni vele?
3/12 anonim válasza:
Hát én jobban örülnék ha simán a szemembe mondaná a csaj. Szerintem ebből nem szűrné le, hogy mit akarsz.
4/12 anonim válasza:
Ugyan értem a szöveget, de miért nem lehet, normálisan, magyarul közölni vele, hogy mit érzel?
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, és a K. c. and kiss me? Egyébként nem vagyok benne biztos, hogy tetszem neki, és az sokkal cikibb, ha a szemedbe monddja, hogy te nem tetszel nekem. :\
2013. márc. 6. 17:35
8/12 anonim válasza:
Nem kell semmi konkrét, hívd el valahova úgy, hogy csak kettesben legyetek. Ha ebből nem vágja le, de belemegy a dologba, akkor még mindig küldözgethetsz jeleket a randin. Ha nem megy bele, akkor meg egyértelműen nem tetszel neki. Ez mégsem olyan, mintha direktben megkérdeznéd, de azért érettebb, mint a képküldözgetés.
9/12 anonim válasza:
hanyagold már ezeket az angol szövegeket mert semmit mondóak.
10/12 anonim válasza:
8.-nak igaza van, hívd el valami programra, kevésbé ciki. A kép viszont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!