Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt már nem bírom. Máár azon vagyok, hogy öngyilkos legyek. Segítség?!
Leszel még szerelmesebb,és elkeseredettebb,amikor vége...
Tényleg nem vagy egy Matuzsálem,az biztos.
Megmondom őszintén, hogy én sem értem, miért pont az öngyilkosság lenne a megoldás.:/ Figyelj, most igen, nagyon szar lehet neked, gondolj bele, hogy pl.hány beteg ember küzd csak azért, hogy élhessenek Te meg komolyan csak egy pasi miatt csak úgy eldobnád az életet? hm?:)) Hát NEM!:)
Ideje megszakítani vele minden(!) szálat. Nehéz lesz, de sokat segít elhiheted. Mi fél éve szakíottunk az első barátommal..pár napja töröltem ki az összes üzenetet(kb röpke 30ezer volt), telószámát és a képeinket is amik a gépen voltak. 1000x jobban érzem magam, hogy megtetetm ezeket a lépéseket.:)
Amúgy meg a volt barátod is szép srác.(Y) Tudja, hogy szereted de ettől függetlenül előtted beszéli meg ezeket a dolgokat. Na mind1. Te meg fogd fel úgy, hogy tanultál a kapcsolatotokból..legalább így jobb esetben nem fogod elkövetni úgyanazokat a hibákat. Szarintem most fogalkozz magaddal! Ne koslass utána mert attól csak rosszabb lesz :/ Sokkal jobban tennéd, ha megmutatnád neki, hogy továbbléptél, és legalább láthatná, hogy mit dobott el magától.:)
Fel a fejjel!:)
16/L
Proli love -.-
Gondolj mar bele mennyire pitin fog ez egesz kerdes hangzani ha majd visszaolvasod par honap mulva...Nagyon. Tedd tul magas rajta es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!