Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt már nem bírom. Máár azon vagyok, hogy öngyilkos legyek. Segítség?!
Dehogy leszel öngyilkos.. Az első komoly kapcsolatom utáni szakítást mindenki ilyen borúlátóan éli meg, de majd belátod, hogy az élet megy tovább és majd jön más. :)
Fel a fejjel! :)
a női idiotizmus újabb mintapéldánya.
amúgy öngyilkosság témában tettem fel kérdést még hajnalban. mondhattok véleményt róla, nem akarom ide is leírni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Jesszus. Pasi miatt megfordul a fejedben az öngyilkosság??? Te még igencsak kislány vagy. A párkapcsolaton kívül még sokminden másból áll egy ember élete, sőt pasi is sok van még. Ilyesféle kijelentésekhez még kimondottan fiatal vagy. Az életcélod, tanulás, karriered, álláskeresés, jövőd --- inkább ezekkel foglalkozz.
Egyébként meg honnan tudod, hogy téged nem csalt meg míg együtt voltatok?
25/N
Elhív bulizni, hogy előtted csajozhasson?! Na az is szép...
Ezt ti tudjátok, hogy mi volt az a nagy hiba, és hogy jogos volt e a bizonytalanságod, amiért szakítottatok. Bocsáss meg h ezt mondom, de ha állandóan azon nyavajogtál, hogy hol, kivel, és miért volt, akkor nem csoda h ezt tette.
Amúgy nagyon fiatal vagy még, jobb lesz ha továbblépsz, és -legalább amég el nem múlnak az érzéseid- nem találkozol vele, mert az csak fájni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!