Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek hogy esik ha a párotok ilyet mond?
De attól még csak te érdekled, az csupán egy tény, hogy az a másik nő is szép. Te se gondolsz minden más férfit rondának (gondolom :D )
Amúgy is, ha belegondolsz az nem egy nagy érdem, hogy valaki szép, persze pozitív meg minden, de szép nőből rengeteg van. Én is szépnek gondolom magam, de még magamon kívül nagyon-nagyon sok nőről azt gondolom, hogy szép. Ennyi erővel folyton féltékenykedhetne mindenki. De én tudom, hogy akármilyen gyönyörű nővel is találkozik a barátom (és igazából gondolhat róla bármit, engem ez abszolút hidegen hagy), úgyse találna nálam jobbat soha, mert nem az tartja össze a kapcsolatunkat, hogy tetszünk egymásnak... ez is fontos, mert nagyon vonzódunk egymáshoz testileg, de igazából belső értékek sokkal fontosabbak, és olyan tulajdonságokkal rendelkező lány, mint én, tudom, hogy rendkívül kevés van, és ebben biztos, hogy senki nem fog tudni felülmúlni. Mármint az ő szemében, mert mi nagyon-nagyon összeillünk tényleg. :)
Igazából ezt értsd egy az egyben a te kapcsolatodra is, ha így van, csak így könnyebben tudtam megfogalmazni, hogy magamról írtam. És remélem átjön belőle a lényeg...
Amúgy régen én is ilyen voltam, mint te, betegesen féltékeny, ugyanilyen szitura is, mint amit a kérdésedben írtál. És igazából rájöttem, hogy nem a külsőm miatt, hanem mert a belső tulajdonságaink alapján úgy éreztem, hogy tudna az akkori barátom nálam sokkal inkább hozzáillő lányt is találni... de erre csak későn jöttem rá, hogy nálam ebből fakadt ez a féltékenység.
A mostani barátom mellett teljesen helyrekerült az önértékelésem, és fel se merül bennem a féltékenység, mert tudom, hogy mennyire összeillünk. :)
Ha így van ez veletek is, akkor nincs mitől tartanod, és felesleges ilyeneken paráznod... ha pedig valami nem stimmel, akkor azt oldjátok meg, aztán ints búcsút a féltékenykedésnek és élvezd a kapcsolatodat! Inkább a boldogságot próbáld meg megélni benne, ne a felesleges idegeskedést. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!