Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek hogy esik ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek hogy esik ha a párotok ilyet mond?

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal. Nagyon szeretjük egymást, jó a kapcsolatunk. Igaz én nagyon féltékeny vagyok. :) ha tévézünk olykor megkérdezem tőle, hogy tetszik e neki a képernyőn szereplő nő. Ő ugye megmondja, hogy szerinte szép e vagy nem. Nekem néha olyan rosszul esik ha azt mondja, hogy szép. Nyilván jó, hogy megmondja, és nem hazudik és nem vakságot fogadtunk hanem hűséget de nekem ez rontja az önérzetem. Nálatok hogy van ez?
2013. márc. 7. 11:50
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint én reagálom túl? Lehet abban az álomba ringattam magam, hogy olyan pasit találok akit csak én érdeklek? :) de akkor lehet tényleg én túlzok.
2013. márc. 7. 11:59
 12/26 anonim ***** válasza:
-.- te jó ég. Nem vak a pasid. Ok?
2013. márc. 7. 12:01
 13/26 anonim ***** válasza:

"Lehet abban az álomba ringattam magam, hogy olyan pasit találok akit csak én érdeklek? "

Olyat aki nem néz meg egy szép nőt? Nem vagy te egy kicsit naiv? Olyan férfi nincs akinek nem akad meg a szeme egy szép nőn csak azért mert kapcsolata van! Ilyen nem létezik, te valami mesébe képzeled magad, ráadásul a TV-ben látott nők rombolják a bizalmadat?!

2013. márc. 7. 12:07
 14/26 anonim ***** válasza:

Okos kislány nem tesz fel hülye kérdést. Le lehet szűrni a tanulságot. Viszonylag korán megtanultam, hogy nem kérdezek olyat, amire nem akarom tudni a választ. És akkor nincsen gond.

25/N

2013. márc. 7. 12:11
 15/26 anonim ***** válasza:

"Lehet abban az álomba ringattam magam, hogy olyan pasit találok akit csak én érdeklek? :)"

Amióta együtt vagytok soha de soha nem fordult elő, hogy egy idegen srácra ránéztél, hogy ez de helyes, aztán mentél is tovább? Soha egy filmnél se nézted meg a férfi szereplőt, hogy milyen jóképű?

Nőként mondom hogy nagyon túlreagálod.

2013. márc. 7. 12:13
 16/26 anonim ***** válasza:
De most komolyan nektek az rosszul esik ha a pasitok egy TV-ben látott jó nőre azt mondja hogy "igen, szerintem nem rossz csaj"? Ha meg azt mondaná hogy "nem tetszik" (holott tudjátok hogy bejön neki) akkor meg jó érzés hogy nyilvánvalóan kamuzik, vagy mi? Jéézusom..
2013. márc. 7. 12:15
 17/26 anonim ***** válasza:

Fúú, neked komoly gondok vannak a fejedben. Jól írtad, hűséget fogadtatok egymásnak és nem vakságot. Ha nem bírod elviselni a választ, akkor ne kérdezz tőle ilyeneket.

Neked jó érzés, hogy saját magad lerombolod az önbizalmadat?

Egyébként meg jesszus, neked soha nem akadt meg a szemed egy pasin se?! Nem hiszem el, hogyha azt mondod nem...

2013. márc. 7. 12:23
 18/26 anonim ***** válasza:

"Akkor ezek szerint én reagálom túl? Lehet abban az álomba ringattam magam, hogy olyan pasit találok akit csak én érdeklek? :) de akkor lehet tényleg én túlzok."

De hát attól, hogy csak te érdekled, még nem lesz a világon az összes nő ronda. :D

2013. márc. 7. 12:25
 19/26 anonim ***** válasza:
53%

NAGYON túlreagálod, és örülj neki, hogy a párodnak egyelőre van türelme az ostoba kérdéseidhez, már bocsánat. Illetve nem is a kérdéssel van baj (mi is meg szoktuk beszélni, hogy ez vagy az a nő/férfi jól néz ki, de nem vagyunk féltékenyek, ez agyrém), hanem a reakcióddal.

Lehet, hogy te vagy a párodnak a legfontosabb, téged szeret, nem kellene neki más nő, ne adj isten tényleg te vagy számára a legszebb (mondjuk ez érzelmi alapon nyilván így is van), de most őszintén nézz magadba, te a párodon kívül egy férfit sem tartasz helyesnek?! Mindenki más ronda/nem vonzó?! Na ugye, hogy nem. Képzeld, baromi sok gyönyörű lány mászkál az utcákon, ahogy rengeteg helyes férfi is, ezt nyilván mindenki észreveszi, de attól még dőlnek otthon a kardjukba az emberek, hogy jajj, miért is kell akkor a párjukkal lenniük :D

Ne keverd a dolgokat. A párodnak van szeme (ahogy NEKED IS), látja, ha valami szép, ennek semmi köze ahhoz, hogy téged mennyire szeret/tart jó nőnek.

24/N

2013. márc. 7. 12:25
 20/26 anonim ***** válasza:
*nem dőlnek
2013. márc. 7. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!