Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavarna ha a párotok kicsit alacsonyabb lenne nálatok? L22
Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 19:52
1/9 anonim válasza:
Engem nem! Az én barátom kisebb 3 centivel de nem érdekli egyikőnket se :)
2/9 anonim válasza:
Leszbikus vagy,vagy csak kiváncsi,hogy más,hogy állna ehhez hozzá?
3/9 A kérdező kommentje:
ő is kb 3cm-rel kissebb :)
2013. febr. 21. 19:55
4/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok lezbikus
2013. febr. 21. 19:56
5/9 anonim válasza:
Engem zavarna, mert én mindig magassarkúba járok.
6/9 anonim válasza:
Én 179 cm vagyok, párom 173 és nem, nem zavar:) Volt barátnője is magasabb volt nála valamivel, mert ő meg csak magas sarkúkat hordott, szóval már hozzá van ehhez szokva, őt sem zavarja.
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna, ha a szerelmem lenne, és persze őt sem zavarná :)
8/9 anonim válasza:
Nem zavar, sőt inkább örülnék neki ha pár centivel alacsonyabb lenne.
9/9 anonim válasza:
én egyszer jártam olyan sráccal aki épp csak egymagas volt velem én 175cm vagyok, engem már az is zavart egy kicsit.
nem tehetek róla...de ha pl a férjem lenne az a valaki akkor elfogadnám, mert nagyon szeretem és boldog vagyok vele. szerencsére nem kellett emiatt aggódnom, mert a férjem 190 centi és ez pont jó nekünk.
tehát zavarna a dolog, de a kapcsolatot nem befolyásolná.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!