Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a barátod alacsonyabb lenne mint te?
21/F
Volt h én voltam az alacsonyabb, de egyáltalán nem zavart ez minket, mert szerettük egymást, és kész.
Én úgy veszem észre h itt több dolog is zavar, nem csak a magasság. Elég sok köztetek a különbség. Ez lehet jó is, meg rossz is. Az ellentétek vonzák egymást, de az is lehet h nem bírnak meglenni egymás mellett.
Gooombaaa
Engem határozottan zavarna..
Figyelj, annyi érvet hoztál fel ellene, hogy szerintem te valójában nem is akarod ezt a kapcsolatot, mert nagyon bizonytalan vagy.
Csinálj amit akarsz, de szerintem adj még egy kis időt magadnak, hátha megszokod.
engem zavarna, ha alacsonyabb lenne...
de a soványság egyáltalán nem zavar :)
20/L
Engem igen, bármennyire is szeretem. 180 centi magas vagyok, két alacsonyabb barátom volt eddig, az elején úgy indultunk, hogy nem fog zavarni bennünket, erősebb a szerelem. Az elsőben alacsonyabb is volt a fiú pár centivel, ott engem kezdett előbb zavarni a dolog. A másodikban egyforma magasak voltunk, ha én teljesen lapos cipőben voltam (amúgy magassarkút hordok, furcsa volt a lapos, fájt is a lábam, de gondoltam nem baj, vállalom érte) ott ő kezdte tenni a megjegyzéseket egy idő után, amitől egyre rosszabbul éreztem magam.
Tudom, hogy nem válogathatok nagyon, de azóta nem merek alacsonyabb fiúval kezdeni. (A mostani barátom 190 centi:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!