Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lanyok! Titeket zavarna, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Titeket zavarna, ha ugyanolyan magassok vagytok, mint a parotok? Vagy csak par centivel vagy alacsonyabb nala?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Kkit érdekel ha szeret, szeretem.
2011. ápr. 22. 12:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Háát...az én barátom is csak pár centivel magasabb nálam. Nem igazán zavar, csak az, hogy nem vehetek fel magassarkút mellette :/:D
2011. ápr. 22. 12:04
 3/8 anonim ***** válasza:

" Kkit érdekel ha szeret, szeretem."

:D

kislányom, a szerelem nagyon gyorsan elmúlik...

2011. ápr. 22. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:
én nem sokkal vagyok nála alacsonyabb (nem mintha ő alacsony lenne de én eleve 174 vagyok) és nem zavar. az se zavarna ha még pár centivel magasabb lennék.
2011. ápr. 22. 12:15
 5/8 anonim ***** válasza:
sőt szoktam is magassarkút hordani, pedig úgy már magasabb vagyok de ezen eddig nem akadtam fenn
2011. ápr. 22. 12:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonom valaszaitokat :)

nalunk az a helyzet,hogy en 170 cm (lany) mig a parom 173 cm (fiu) es nalunk is csak az a problema a magassarku..

2011. ápr. 22. 12:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes vagyok akkor nem számítanak nekem ezek az apróságok. 16/L
2011. ápr. 22. 12:51
 8/8 anonim ***** válasza:

"kislányom, a szerelem nagyon gyorsan elmúlik..."

Mi több, mint 3 éve szerelmesek vagyunk, és ez inkább egyre fokozódik, minthogy múlna...

Úgyhogy egyetértek, ha szereti egymást a 2 ember, akkor nem számít a magasság.

Amúgy én is 170 cm vagyok, a barátom 175. Örülök neki, hogy így nem kell kitörnöm a nyakam csókolózás közben, és szeretkezés közben is tudunk csókolózni. Egy modell barátnőm mesélte, akinek már sokkal magasabb és egyforma magas fiúkkal is volt dolga, hogy sokkal jobb hasonló magasságú fiúval szeretkezni...

Nálunk szerencsére nem nagy gond a magassarkú, mert nem szeretek azt hordani, azt az 1-2 alkalmat évente, mikor felveszem, azt meg kibírja a barátom is :)

Szóval egyáltalán nem zavar :)

20/L

2011. ápr. 22. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!