Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezzek rá nála?
4 évet voltam együtt a barátommal,együtt is éltünk másfél éve.1 hónapja történt köztünk a szakítás,de én múlthét csütörtökön írtam neki egy e-mailt.
Teljesen általános dolgokat írtam,a mindennapi történésekről van benne szó.Elég tárgyilagos lett az üzenet.
Aznap rögtön vissza írt rá:"Azon lepődtem meg,hogy csak most írsz.Nekem is fura,hogy semmit nem tudok rólad."
- ő is általános dolgokról írt,de megírta,hogy gyakran nézegeti a Fb-profilomat,hátha onnan leszűrhet valamit.
Az a gond,hogy én szeretném,ha még lenne esélyünk az újrakezdésre,de nem tudom,hogy ő barátként néz-e rám.
Azóta több e-mailt váltottunk,és egyszer véletlenül össze is találkoztunk.Puszit adott,mosolygott végig, de egy kicsit eleinte zavarban voltunk mindketten.
Kérdezzek rá nála,hogy barátként írogat-e vagy érez-e még ő is többet?
Mindenki azt mondja,hogy elégedjem meg egyelőre ezzel a levelezgetéssel,és majd ő később úgyis lépni fog,ha többet akar.Hiszen én már megtettem az első lépést....
A szakítás nem azért történt,mert az érzéseink múltak volna el.
Egyelőre még kicsit várok,hátha majd ő is mutatja a levelein keresztül,hogy érez-e még valamit.Úgy tudom,neki sincsen senkije,ahogy nekem sem.
Aztán idővel talán tényleg jobb,ha rákérdezek nála.Mert én így őt nem tudom "lezárni",ha levelezünk és tudunk egymásról.
Bár szerintem ő sejti,hogy én nem baráti érdeklődésből kerestem fel.Csak nem akarok tolakodó lenni,nem szeretném,hogy azt érezze,hogy ismét ráakaszkodni akarok :-)
Vagy érdemes lenne egy személyes találkozót kérnem? :-O
Köszönöm a válaszokat!
Most az a "baj",hogy szerdán volt az utolsó levélváltásunk,és ő még nem reagált azóta.
Szerdán este fél 10-kor ő írt nekem,én pedig fél 11-kor már válaszoltam is.Azóta semmi...
Direkt nem tettem fel kérdéseket,de egy kedves, közvetlen levelet írtam neki.
Lehet,hogyha nem kérdezek,akkor nem is annyira töri magát a válasszal :-(
Ő mondjuk sosem kérdezett a leveleiben :-(
De a tőle kapott eddigi levelek elég részletes beszámolót tartalmaznak, viszont egyikünk sem ír olyanról,hogy mit érzünk,hiányzik-e a másik stb...
Igen,most igyekszem másra koncentrálni,csak néha elkalandozom...
Amúgy válaszolt tegnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!