Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdezzek rá nála?

Figyelt kérdés

4 évet voltam együtt a barátommal,együtt is éltünk másfél éve.1 hónapja történt köztünk a szakítás,de én múlthét csütörtökön írtam neki egy e-mailt.

Teljesen általános dolgokat írtam,a mindennapi történésekről van benne szó.Elég tárgyilagos lett az üzenet.

Aznap rögtön vissza írt rá:"Azon lepődtem meg,hogy csak most írsz.Nekem is fura,hogy semmit nem tudok rólad."

- ő is általános dolgokról írt,de megírta,hogy gyakran nézegeti a Fb-profilomat,hátha onnan leszűrhet valamit.

Az a gond,hogy én szeretném,ha még lenne esélyünk az újrakezdésre,de nem tudom,hogy ő barátként néz-e rám.

Azóta több e-mailt váltottunk,és egyszer véletlenül össze is találkoztunk.Puszit adott,mosolygott végig, de egy kicsit eleinte zavarban voltunk mindketten.

Kérdezzek rá nála,hogy barátként írogat-e vagy érez-e még ő is többet?

Mindenki azt mondja,hogy elégedjem meg egyelőre ezzel a levelezgetéssel,és majd ő később úgyis lépni fog,ha többet akar.Hiszen én már megtettem az első lépést....

A szakítás nem azért történt,mert az érzéseink múltak volna el.

2013. márc. 6. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor minek szakítottatok.... Nem kell semmit kérdezned. Te viselkedj úgy ahogy akarsz (ha kell neked, akkor úgy), és majd ő is eldönti, hogy akar hozzád állni...
2013. márc. 6. 18:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Találkozz vele többször, és jelezd neki, hogy szeretnéd újrakezdeni. Pl nosztalgiázz!
2013. márc. 6. 18:14
 3/10 anonim ***** válasza:
4 év után szerintem nem kell szégyenlősnek, simán elmondhatod neki, hogy Te mit érzel és mit szeretnél.
2013. márc. 6. 18:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Egyelőre még kicsit várok,hátha majd ő is mutatja a levelein keresztül,hogy érez-e még valamit.Úgy tudom,neki sincsen senkije,ahogy nekem sem.

Aztán idővel talán tényleg jobb,ha rákérdezek nála.Mert én így őt nem tudom "lezárni",ha levelezünk és tudunk egymásról.

Bár szerintem ő sejti,hogy én nem baráti érdeklődésből kerestem fel.Csak nem akarok tolakodó lenni,nem szeretném,hogy azt érezze,hogy ismét ráakaszkodni akarok :-)

Vagy érdemes lenne egy személyes találkozót kérnem? :-O

2013. márc. 6. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:
minek szakítottatok ha most újra akarjátok kezdeni?
2013. márc. 9. 02:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy találkozón semmit se veszthetsz. Max megerősödsz abban, hogy vége, vagy újra összejöttök. Javaslok egy régi helyszínt a nosztalgia végett.
2013. márc. 9. 03:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Hallgass a szívedre! Nem kell erőltetni semmit, légy önmagad, abból baj nem lehet. :)
2013. márc. 9. 11:12
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Most az a "baj",hogy szerdán volt az utolsó levélváltásunk,és ő még nem reagált azóta.

Szerdán este fél 10-kor ő írt nekem,én pedig fél 11-kor már válaszoltam is.Azóta semmi...

Direkt nem tettem fel kérdéseket,de egy kedves, közvetlen levelet írtam neki.

Lehet,hogyha nem kérdezek,akkor nem is annyira töri magát a válasszal :-(

Ő mondjuk sosem kérdezett a leveleiben :-(

De a tőle kapott eddigi levelek elég részletes beszámolót tartalmaznak, viszont egyikünk sem ír olyanról,hogy mit érzünk,hiányzik-e a másik stb...

2013. márc. 9. 17:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Most a legjobb amit tehetsz, főleg magaddal, hogy több figyelmet szentelsz a barátaidra, barátnődre, közös programokat szerveztek, ahol jól érzed magad, lekötöd magad, a szabadidődet, és nem a srácon (és azon, hogy mikor válaszol már) töröd az agyad, és főleg ne fáraszd a környezetedet azzal, hogy mindig róla beszélsz :).
2013. márc. 10. 09:01
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen,most igyekszem másra koncentrálni,csak néha elkalandozom...

Amúgy válaszolt tegnap.

2013. márc. 11. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!