Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik az egyik oszt. Társam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik oszt. Társam mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! kicsit hoszu lesz ...mert nem tudok röviden fogalmazni :D de rem meg fogjátok érteni :)

nah szal van egy fiú oszt társam aki már a góéyatáborban is tetszett de nem különösebben!:) most vagyok 10-es! és 9.ben mikor elkezdődött a suli nagyon jóban voltunk,reggelente mindig volt 3 puszi ,beszélgettünk is és msn-eztünk is :) de aztán mint ahogy szokott lenni a gimiben mindenki megtalálta a baráti körét és szinte csak azzal a társasággaal volt így az osztályunkon belül! a legjobb barátnőm pedig nem nagyon kedvelte meg ezt a srácot legyen X-a neve!(mert X néha csak úgy beszólogat másoknak meg ilyenek de alapjában véve nagyon kedves és aranyos srác ) nah szal így elmaradoztak a puszik mert reggelente nem mentünk oda egymáshoz én sem a barátnőm miatt.. és hát már nem is nagyon beszélgettünk X-el ezután :( már ekkor is éreztem valamit..de csak tetszett X! aztán eljött az oszt. kirándulás és így h több napig együtt volt az osztály nagyon de nagyon megkedveltem X-et annyira megfogott benne valami h el sem tudtam hinni h érezhetek ilyet:S de nem volt semmi a kiránduláson X és kettőnk között mert nem voltunk beszélgetős viszonyban ..de este mindig kint ültünk a folyosón és oda ült hozzánk beszélgetni! nagyon aranyos volt! aztán egyik este énekeltünk az osztállyal együtt egy angol számot és az a szó is benne volt h "I Love You" és amikor ezt a szót kimondtuk ő rám nézett a szemembe és rám mosolygott :$ szerintem abban a percben szerettem belé teljesen :) de végül nem lett semmi mert újra suli lett és minden a régi kerékvágásban ment tovább megint nem beszélgettünk mert neki is és nekem is megvan a baráti körünk...ami szerintem egy nagy baromság :S aztán nyári szünet következett és kezdtek lecsillapodni az érzéseim..de eljött a 10.azaz mostani évem újra suli és semmit nem változott :S csak köszöntünk egymásnak és ennyi :( viszont a nyár alatt megváltoztam nem tudom h h látni ezt de kicsit magabiztosabb vok vagy nem tudom :) és szerintem ezt észrevette de igaz nem csinált semmit sem de minden nap szemezünk és néha órán is látom h néz de ez még nem jelenti h tetszem neki ...:( és hát nem tudom h mit csináljak :( de azt igen h nagyon szerretem és ez nem fog elmúlni :( nem is a külseje miatt tetszik mert egyáltalán nem a stílusom hanem a viselkedése vagy nem tudom h mi de nagyon megfogott:(: szerintetek? rem megértettétek a dolgokat :) és kérlek válaszoljatok :) köszönöm előre is!!!!!!!

2009. szept. 12. 23:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátnöd miatt nem kellett volna feladnod egy másik barátságot...
2009. szept. 13. 00:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Lehet, nem mer odamenni hozzad. Varjal egy kicsit vagy probalj inkabb te beszelgetni vele. Ha nem erdekli annyira a dolog, es ugyanez a helyzet folytatodik, akkor hagyjad szerintem. Ne legyel eroszakos :)
2009. szept. 13. 00:06
 3/13 anonim ***** válasza:
00:02 : ugyanerre gondoltam en is... :)
2009. szept. 13. 00:07
 4/13 anonim ***** válasza:

Te nem érzed egy rohadt hosszú rétesnek az egészet? Nem tudtok beszélgetni - megértem. Megvan a saját baráti körötök - megértem. Szemezgettek - megértem. De hogy mi a francért nem hívod el vagy hív el ő téged valahova, hogy ténylegesen ketten legyetek és ne legyenek haveri körök - marhára nem értem meg.

Ő nem tette meg ezt a lépést. Tedd meg hát te, és ne nyújtsd tovább az egészet.

Sok sikert! :)

Sárky

2009. szept. 13. 00:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Vegyél neki kutyát, tuti hatás..
2009. szept. 13. 00:46
 6/13 anonim ***** válasza:
Középiskolában golyatábor. LOL.
2009. szept. 13. 08:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónak: nem tudom, mi olyan vicces, abban a városban, ahová én is iskolába járok, több sulinál is jellemző a gólyatábor a jövendőbeli kilencedikeseknek.

---

Szóval=) Tizedikesek vagytok, szóval körülbelül 15 évesek, ugye? Tapasztalat alapján mondom, hogy ilyen korban a fiúk elég tutyimutyik, szóval nem elképzelhetetlen, hogy fél közeledni=) Én azt tanácsolom, hogy adj neki egyértelmű jeleket: amikor csak a helyzet megengedi, mosolyogj rá, ha elsüt egy poént, nevess rajta [a pasik imádják, ha humorosnak tartják őket], ha valamilyen iskolai rendezvényen részt vesz, jelentkezz te is, vagy mindenféle apró dologgal kapcsolatban fordulj hozzá [te tudtad a matek házit? mutasd már meg, légyszi.; azt írtad, msn-en is beszélgettetek: írj rá, és kérdezz valamit a sulival kapcsolatban, azután csak úgy mellékesen kérdezz rá, hogy mizujs vele, stb.]. Lehet, hogy csak bátorítani mer.

Ráadásul durva, hogy olyan klikkes az osztályotok, hogy nem is beszéltek egész nap, csak mert más a haveri körötök. Mondjuk szúrj ki valakit az ő haveri társaságából, és próbálj meg összehaverkodni vele. Ez nem csak azért jó, mert majd később odamehetsz ahhoz az illetőhöz, és így X közelében is tudsz lenni, hanem azért is, mert így legalább több emberrel leszel jóban az osztályodból, áttöröd kicsit ezt a klikkes-bigyót:D

Remélem, tudtam segíteni. Ezek nem olyan dolgok, amik túl nagy bátorságot vagy önbizalmat igényelnének, és mivel írtad, hogy a nyáron kicsit magabiztosabb lettél, így ezeket talán be tudod vetni. Szurkolok=)

2009. szept. 14. 17:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Óvodában miért nincs gólyatábor?
2009. szept. 14. 18:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Hogy legyen mit kérdezned:P:)
2009. szept. 14. 18:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj vele szóba állni,a barátnőd végett meg nem kellet volna abbahagynod vele a barátkozást!
2009. szept. 14. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!