Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az ha egyik oszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ha egyik oszt társam azt mondja nkm, hogy "cicám"?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
te meg mondd neki, hogy máuuuuu!
2011. máj. 11. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
igen normális...csak épp hülyeség :D
2011. máj. 11. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. Nálunk az egyik munkatársnőm mindenkinek Bébi. :P
2011. máj. 11. 21:56
 4/9 A kérdező kommentje:
x) heh, és mivan akkor ha csak ezt nekem mondja.?! x)
2011. máj. 11. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
enegem a vezetés oktatóm hívott cicának:D ez volt neki a szokásos megnevezése, szerintem nem csak engem hívott így.Nem cicám csak cica, mintha a lányának mondaná mondjuk.Sztóval ez ez teljesen normális megnevezés. Ha csak neked mondja, akkor ott már lehet valami más is...
2011. máj. 11. 22:18
 6/9 Gábor_G válasza:

Emberre válogatja hogy ki miként tekint a másik nemre....

Én is becézem szinte az összes hölgy ismerősömet. Meg kell mondanom jó érzés nekik. És jó érzés visszahallani is,hogy jó érzés nekik.

Az élet apró örömei.

Visszafele is kapom időnként. Van akikkel van egy közös becenevünk,amit csak magunkra használunk az életben. (Husifül és Galamb) Azért jó érzés.

De odafigyelnék a Te esetedben,ha még túl fiatalok vagytok,akkor kérdéses neki mennyire komoly még a felfogása hogy ilyeneket mondjuk hátsó szándék nélkül...

2011. máj. 11. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:

nekem a párom mondja,hogy cicám.:-)

Mindenkinél más "értelmezése,hangsúlya"van a szavaknak:-)

De ha nem zavar hadd hívjon így,lehet be jösz neki :-)

21/N

2011. máj. 12. 07:41
 8/9 anonim ***** válasza:

én a lány barátaimat cicázom bogarazom egyetlen szerelmemnek hivom vagy szívem guglofjánake gyetlen mazsolájának:D mert szerintem vicces és általába szerintük is...pasijaik néha nehezen viselik de amig én vagyok többen mint a pasija addig csak nem vernek meg:D

viszont van amikor kioktato hangsulyal mondom h cicám amikor olyan hogylehetsz ilyen hülye jellegű mondat jön...

2011. máj. 12. 08:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel baj, én a fiú haverjaimat "szivizem", de a pasim is van, hogy 1-2 barátnőmet vagy a haverjai csajait ugyanígy szivi/szivem néven szólítja.(csak akikkel tényleg jóba vagyunk)Persze kinek hogy jön le, minket nem zavar, ez csak annyit jelent, hogy éreztetjük, hogy kedveljük őket.
2011. máj. 12. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!