Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha egyik oszt társam azt mondja nkm, hogy "cicám"?
Emberre válogatja hogy ki miként tekint a másik nemre....
Én is becézem szinte az összes hölgy ismerősömet. Meg kell mondanom jó érzés nekik. És jó érzés visszahallani is,hogy jó érzés nekik.
Az élet apró örömei.
Visszafele is kapom időnként. Van akikkel van egy közös becenevünk,amit csak magunkra használunk az életben. (Husifül és Galamb) Azért jó érzés.
De odafigyelnék a Te esetedben,ha még túl fiatalok vagytok,akkor kérdéses neki mennyire komoly még a felfogása hogy ilyeneket mondjuk hátsó szándék nélkül...
nekem a párom mondja,hogy cicám.:-)
Mindenkinél más "értelmezése,hangsúlya"van a szavaknak:-)
De ha nem zavar hadd hívjon így,lehet be jösz neki :-)
21/N
én a lány barátaimat cicázom bogarazom egyetlen szerelmemnek hivom vagy szívem guglofjánake gyetlen mazsolájának:D mert szerintem vicces és általába szerintük is...pasijaik néha nehezen viselik de amig én vagyok többen mint a pasija addig csak nem vernek meg:D
viszont van amikor kioktato hangsulyal mondom h cicám amikor olyan hogylehetsz ilyen hülye jellegű mondat jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!