Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámmozdult egyik osztály társam, de én csak mint barát kedvelem őt. Mit csináljak? /lent/
Úgytűnik bejövök neki ... suliban mindig kedves velem, mindig megnéz, stb...ma elkezdett hivogatni is telón, h hol vagyok, mit csinálok, stb...azt mondta, vasárnap akkor majd hív, és eljön velem vhova( mert el akarok menni vhova, és egyik bnőm se ér rá ) ... :/ Én nem akarok vele szórakozni, nem akarom, hogy azt higgye, összejönnék vele ... jóbarátja szívesen lennék, de semmi több.Most mit kéne kezdenem ezzel a helyzettel? Vasárnap talizzak vele? Ha igen, hogy viselkedjek?Vagy mit mondjak?
Ráadásul nekem egy másik osztálytársam bejövős nagyon.És vele viszont elég szívesen összejönnék.Őt megpróbáljam?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
Ha van kedved, elmész vele, ha nincs, akkor pedig nem.
A lényeg, hogy mondd meg neki normálisan, hogy csak barátok lehettek (nem szeretnéd megbántani és azt, hogy félreértsen téged). Beszéld meg vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!