Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/27 anonim válasza:
Letojom őket. Van saját életem.
12/27 anonim válasza:
El, mert nem dughatom meg őket! :P :D
Amúgy nem... csak ne tudjak róla!! :)
14/27 anonim válasza:
Nekem az unokatesóm (17 éves) leszbikus,a legjobb barátom meg (16 éves) meleg...és jól elvagyunk együtt. :)
15/27 anonim válasza:
a leszbiknek jó a dumájuk, én birom őket. :)
16/27 anonim válasza:
persze h elítélem, ezért ostorozom magam álmaim nőjével :P (egy leszbikus):D
17/27 anonim válasza:
Az 5-ös hozzászóló egy idióta. Pont hogy a 13 éves egymást faló lányok a legszexibbek!! :) Én imádom őket.
Egyébként, bár én pasi vagyok, és hetero, nem vagyok homofób, ami sajnos ritkaság Magyarországon. Nem ítélem el a meleg férfiakat sem, mondjuk az más kérdés, hogy sosem nézek férfi homo szexvideókat, de leszbiseket néha igen.
25F
18/27 anonim válasza:
Nem, mert én is az vagyok :)
De más tekintetben is elég elfogadó vagyok.
19/27 Junkies válasza:
Nem. A 2 kedvenc énekesem pedig meleg és nekem tök természetes. én ugy vagyok vele ha jól esik csinálják a szerelemben nem számít, a kor a tömeg és a nem sem. ha igazán szeretik egymást akkor jó ugyan olyan joguk van szeretni egymást mint a hetero embereknek
20/27 anonim válasza:
17-es, az egymást faló tinileszbik nem is igazi leszbikusok. Az igazi leszbikusok azért vannak nővel, mert abszolút nem érdeklik őket a férfiak. Ráadásul igen messze vannak kinézetre a szupertrendi csinibabáktól...(értsd: nagy részük annyira pasis, hogy néha nem is lehet megkülönböztetni őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!