Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elítélitek a leszbikusokat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélitek a leszbikusokat? Miért?

Figyelt kérdés

2013. márc. 6. 15:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%
Letojom őket. Van saját életem.
2013. márc. 6. 17:46
 12/27 anonim ***** válasza:
21%

El, mert nem dughatom meg őket! :P :D

Amúgy nem... csak ne tudjak róla!! :)

2013. márc. 6. 18:09
 13/27 anonim ***** válasza:
Nem
2013. márc. 6. 20:53
 14/27 anonim ***** válasza:
69%
Nekem az unokatesóm (17 éves) leszbikus,a legjobb barátom meg (16 éves) meleg...és jól elvagyunk együtt. :)
2013. márc. 6. 20:58
 15/27 anonim ***** válasza:
84%
a leszbiknek jó a dumájuk, én birom őket. :)
2013. márc. 6. 21:10
 16/27 anonim ***** válasza:
80%
persze h elítélem, ezért ostorozom magam álmaim nőjével :P (egy leszbikus):D
2013. márc. 8. 17:47
 17/27 anonim ***** válasza:

Az 5-ös hozzászóló egy idióta. Pont hogy a 13 éves egymást faló lányok a legszexibbek!! :) Én imádom őket.

Egyébként, bár én pasi vagyok, és hetero, nem vagyok homofób, ami sajnos ritkaság Magyarországon. Nem ítélem el a meleg férfiakat sem, mondjuk az más kérdés, hogy sosem nézek férfi homo szexvideókat, de leszbiseket néha igen.

25F

2013. márc. 8. 20:30
 18/27 anonim ***** válasza:
61%

Nem, mert én is az vagyok :)

De más tekintetben is elég elfogadó vagyok.

2013. márc. 8. 23:59
 19/27 Junkies ***** válasza:
Nem. A 2 kedvenc énekesem pedig meleg és nekem tök természetes. én ugy vagyok vele ha jól esik csinálják a szerelemben nem számít, a kor a tömeg és a nem sem. ha igazán szeretik egymást akkor jó ugyan olyan joguk van szeretni egymást mint a hetero embereknek
2013. márc. 9. 10:47
 20/27 anonim ***** válasza:
91%
17-es, az egymást faló tinileszbik nem is igazi leszbikusok. Az igazi leszbikusok azért vannak nővel, mert abszolút nem érdeklik őket a férfiak. Ráadásul igen messze vannak kinézetre a szupertrendi csinibabáktól...(értsd: nagy részük annyira pasis, hogy néha nem is lehet megkülönböztetni őket)
2013. márc. 9. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!