Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elítélitek a leszbikusokat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélitek a leszbikusokat? Miért?

Figyelt kérdés

2013. márc. 6. 15:28
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
83%
nem
2013. márc. 6. 15:29
 2/27 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a nagytöbbsége nem a leszbikusokat hanem a meleg pasikat ítéli el. Nőkben elfogadják, pláne a pasik... 21L
2013. márc. 6. 15:30
 3/27 anonim ***** válasza:
58%

Nem, mert 2 szépből nem lehet rossz. :)

Volt leszbikus ismerősöm. jókat szórakoztunk.

F

2013. márc. 6. 15:30
 4/27 anonim ***** válasza:
Már miért tennem?
2013. márc. 6. 15:32
 5/27 anonim ***** válasza:
47%
Én nem ítélem el őket, legalább is akkor ha tényleg leszbik, és nem csak feltűnési viszketegségük van. Mert ha a négy fal között csinálják, akkor senkinek nincs köze hozzá, de amikor pl ott van két 13 éves tini p!csa, akik a fiúk kedvéért a suli közepén nyalják-falják egymást az már marhára undorító. Na meg a meleg felvonulásról ne is beszéljünk. Tényleg semmi bajom a melegekkel, de akár hogy is nézzük ez rendellenes, és nem értem miért kell ezt reklámozni.
2013. márc. 6. 15:35
 6/27 anonim ***** válasza:
84%
Két ember egymás iránti szeretetét, szerelmét nem tudom nem szépnek találni, mindegy, hogy milyen a "nemi összeállítás". Persze ha valaki csak divatból kezd a saját nemével, meg azért, mert épp csalódott/lázad/megmutatja, hogy ő milyen liberális, azt nevetségesnek tartom, de amúgy magasról szarok rá, már bocsánat, a saját életével mindenki magának számol el.
2013. márc. 6. 15:35
 7/27 anonim ***** válasza:
Nem, amíg nem moccan rám és nem fogja fel, hogy úgysem leszbülök be. Volt már ilyen, baromi idegesítő volt. A csaj (amúgy részegen először azt hittem, srác) azt mondta, hogy majd úgyis megtapasztalom, milyen más nővel és hogy mondhatom, hogy hetero vagyok, amíg nem próbáltam nővel? Erre megmondtam, hogy pontosan tudom magamról, hogy csak a férfiak érdekelnek anélkül is, hogy összeállnék egy nővel. Pontosan ugyanúgy, ahogy tudom, hogy a kutyák se vonzanak szexuálisan, hiába nem próbáltam még eggyel sem. Erre gyorsan lekopott:D
2013. márc. 6. 15:44
 8/27 anonim ***** válasza:
Nem,csak ne velem és ne előttem csinálják.
2013. márc. 6. 16:00
 9/27 anonim ***** válasza:
13%
nem ítélkezem betegeken :D
2013. márc. 6. 16:17
 10/27 Gyakori Ferenc ***** válasza:
Egyáltalán nem ítélem el a másságot, semmilyen formában. Egyedül az nem tetszik, ha egy férfi női ruhákban mászkál. Itt nem a répanacira meg a V-nyakú pólóra gondolok, hanem konkrétan női póló, cicanaci és magassarkú. Különösebben nem érdekel, mert ha ő így jól érzi magát, hát érezze, na de mégis... :D Szóval nem, nem ítélem.
2013. márc. 6. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!