Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert van ez? Mert nem vagyok jo a szuleinek?
Sziasztok!Egy 15 eves lany fordul hozzatok egy eleg bonyolult kerdessel.
Az a helyzet, hogy elso kapcsolatomban forgolodok, ami tart mar lassan 6 honapja.Nagyon szeressuk egymast, igaz vannak zurok de megoldjuk.Mar 8 eve ismerem a fiut, regebb is voltunk szerelmesek egymasba s mindig baratok voltunk.Namarmost!Az a nagy helyzet, hogybaz anyuja szinte sosem akarja h talalkozzunk..Nem tudom mi lehet az oka.Jo tanulo vagyok meg a szuleim is megvannak elegedve velem s megis.Igaz h a mostoha apammal elunk aki egu alkogolista, s gondoltam azert nem szereti..de konyorgok 15 evesek vagyunk (o 16).Anyu azt mondta,hogy ez egy szep dolog, hogy szeressuk egymast.S a tanulasban sem hatranyol..sot!De az o anyuja nem bir, folyton veszekszik a baratommal.Sosem ez vagyok az akiert konyorogni kell, h elengedjek otthonrol, hanem a fiu.Mar sokszor megbeszeltek de semmi.Mit lehetne tenni?
Koszonom.
Szeressétek is egymást!
De.
Szülőként mondom, ha az én fiammal járna egy alkesz nevelt lánya, nem igazán lennék nyugodt...
De ez nem a te hibád.
Kedves "Anyadnakaszaja"!
Ezek a sarkallatos részek, szerintem ezekre koncentrálj:
"Jo tanulo vagyok"
"Nagyon szeressuk egymast"
"megvannak elegedve velem"
"a tanulasban sem hatranyol"
O a mostoha apam..s ha ezert van a gond akkor igazan sajnalom..szanalomra melto.
S nem tehetek rola, hogy telefonrol vagyok s egesz vegig potyogtetnem kell..el el irok dolgokat.A fogalmazastrol csak annyit, hogy azert nem mindegy, hogy a szamitogep elott ulok s vissza olvasom amit irtam.Telefonrol ez nehezebb...koszonom a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!